print deze pagina

Werken in de zorg

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg? WZH is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met hun collega's de beste zorg willen leveren aan onze cliënten. 

Werken bij WZH

Onze medewerkers omschrijven WZH als: "een klantvriendelijke, vernieuwende en trotse zorgorganisatie waarbij het draait om de cliënt". Of je nu verzorgende, verpleegkundige, adviseur of manager bent, onze werkzaamheden zijn altijd gericht op het hart van de organisatie, namelijk de cliënt. De werksfeer is persoonlijk, open en collegiaal. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem vooral jezelf mee naar het werk!

WZH als zorgorganisatie

WZH is met twaalf woonzorgcentra, een thuiszorgtak en meerdere Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra een grote zorgorganisatie in de regio Haaglanden. Bij WZH kunnen cliënten terecht voor zorg, behandeling en begeleiding bij:

Solliciteer!

Wil jij graag bij WZH werken? Bekijk de vacatures en solliciteer direct. Zit er geen passende functie voor je bij, vul dan het open sollicitatieformulier in of meld je aan voor ons Vacature alarm. Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze Werving & Selectie Adviseurs, (Britt, Mendi en Karin) via 070 756 1030 of stuur een e-mail naar werving@wzh.nl.

Bekijk hier de CAO VVT.