Skip to main content

WZH Vliethof

Cliëntenraad WZH Vliethof

WZH Vliethof heeft, evenals alle andere woonzorgcentra van WZH, een (lokale) Cliëntenraad die bestaat uit een representatieve vertegenwoordiging van familielieden, cliënten en/of geïnteresseerden met affiniteit voor ouderenzorg . De voorzitter is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat deze niet tegelijkertijd voorzitter en vrijwilliger kan zijn of een andere (werk)relatie tot WZH kan hebben.

De Cliëntenraad mag gevraagd en ongevraagd advies geven aan de locatiemanager over onderwerpen die voor de cliënten belangrijk zijn en heeft op bepaalde onderwerpen instemmingsrecht. Advies kan over de zorg of andere dienstverlening gaan, maar ook over organisatorische ontwikkelingen. De locatiemanager informeert de Cliëntenraad regelmatig over ontwikkelingen, financiën en beleidsinhoudelijke aangelegenheden.

Heeft u vragen of wilt u zelf lid worden van de Cliëntenraad van WZH Vliethof? Neem dan contact op met de Cliëntenraad van WZH Vliethof via het algemene telefoonnummer: 070 - 756 20 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze medewerkers brengen u dan in contact met een van de leden van de Cliëntenraad.