WZH Waterhof

Polanenhof 130, 2548 MC Den Haag
print deze pagina

WZH kan u hierbij informeren dat deze locatie is opengesteld voor bezoek.

Wij vragen u om voor uw bezoek de actuele informatie te raadplegen op onze website of een locatie/afdeling open is. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.


Bij WZH Waterhof heeft u alle ruimte om uzelf te zijn. 24 uur per dag. Of u nu in ons woonzorgcentrum woont, in één van onze Garantwoningen, tijdelijk te gast bent of thuis woont en aan onze Dagactiviteiten deelneemt. U bent voor ons een individu met een eigen leven, eigen wensen en eigen zorgbehoeften.

Verpleeghuiszorg

WZH Waterhof biedt goede verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, dagactiviteiten en thuiszorg voor ouderen in de regio Den Haag en Rijswijk.

Zelfstandig wonen met zorg

Zelfstandig wonen met alle comfort en zorg in de buurt? Ook dat kan bij woonzorgcentrum WZH Waterhof. Wanneer u een indicatie van het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) heeft, kunt u een Garantwoning huren. Luxe vierkamerappartementen met een woonoppervlak van ongeveer 80 m2. U huurt zelf het appartement en betaalt voor uw woonlasten en levensonderhoud. U heeft toegang tot de faciliteiten en voorzieningen van WZH Waterhof. Daarnaast kunt u daar ook terecht zonder zzp (indicatie van het CIZ), zolang er maar een zorgvraag is die is geïndiceerd door een wijkregiseur.