WZH Het Anker

Prinses Margrietlaan 24, 2273 AG Voorburg
print deze pagina

In de persconferentie van de regering, van woensdag 24 juni jl., is er meer ruimte geboden om elkaar weer te ontmoeten.

WZH is blij u te kunnen informeren dat deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Lees in ons nieuwsbericht van 29 juni over de nieuwe voorwaarden voor bezoek aan onze locaties. Dit moet georganiseerd worden op een manier die past bij de situatie van het betreffende verpleeghuis en de mensen die daar wonen en werken.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.


Mooi wonen met zorg en behandeling in de buurt van het centrum van Voorburg? Bij WZH Het Anker bent u 24 uur per dag verzekerd van de juiste, specialistische zorg wanneer u een chronische lichamelijke aandoening heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in zorg en behandeling bij chronische lichamelijke aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, een chronische longziekte (COPD) of klachten na een beroerte (CVA). Ons belangrijkste uitgangspunt is dat u zich thuis voelt, de juiste zorg en behandeling krijgt en dat u zelf de regie houdt over uw leven. We gaan met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft.

WZH Het Anker voelt als nieuw

Onze appartementen en gezamenlijke ruimtes zijn net gerenoveerd en voelen als nieuw. U heeft een eigen badkamer en balkon. Daarnaast kunt u genieten in de mooie binnentuinen waar het goed toeven is met een kopje koffie en uw gasten.

In onze Brasserie organiseren we samen met vrijwilligers dagelijks leuke activiteiten en kunt u heerlijk eten. Er wordt hier heerlijk gekookt in de open keuken. Woont u bij ons in de buurt? Ook dan kunt u meedoen aan de activiteiten en gebruikmaken van de vele voorzieningen.