WZH Oosterheem

Florence Nightingalelaan 92, 2721 NP Zoetermeer
print deze pagina

We ontvangen momenteel veel telefoontjes op onze locaties ook buiten belspreekuren om. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen bij voorkeur tussen 11.00-16.30 uur. Het is echter niet mogelijk om iedereen direct te woord staan. Mocht de gezondheidstoestand onverwacht veranderen dan nemen wij contact op met de eerste contactpersoon.

Het Coronavirus is wereldwijd een veel besproken thema. WZH volgt de adviezen van het RIVM. Lees hier het continu geactualiseerde nieuwsbericht op onze website.


'Wat een prachtig, sfeervol huis'. Dat is de meest gehoorde reactie van mensen die voor het eerst in WZH Oosterheem binnenkomen. In ons woonzorgcentrum in Zoetermeer hebben we buiten naar binnen gehaald.

De natuurlijke buitenwereld komt terug in de materialen, tinten en patronen die gebruikt zijn in de huiskamers, algemene ruimtes en het dagactiviteitencentrum. Rust en levendigheid komen bewust samen. En als eerste in Nederland maakt verpleeghuis WZH Oosterheem gebruik van dynamische verlichting: een uniek lichtsysteem dat meegaat met het ritme van de dag.

Kleinschalig wonen

De appartementen zijn over het algemeen ruim en licht. U heeft een eigen badkamer en maakt met het kleinschalig wonen gebruik van een gezamenlijke huiskamer. Een woongroep bestaat uit 6 tot 7 personen. Privacy, veiligheid en gezelligheid komen hierdoor samen.

De voor u bekende gezichten van de zorg staan dag en nacht voor u klaar. Familie en vrienden worden nadrukkelijk uitgenodigd om samen met ons u uw eigen leefstijl te houden. Hierdoor hopen we samen WZH Oosterheem tot uw nieuwe 'thuis' te maken, waar u zichzelf kunt zijn.