WZH Oosterheem

Florence Nightingalelaan 92, 2721 NP Zoetermeer
print deze pagina

 

'Wat een prachtig, sfeervol huis'. Dat is de meest gehoorde reactie van mensen die voor het eerst in WZH Oosterheem binnenkomen. In ons woonzorgcentrum in Zoetermeer hebben we buiten naar binnen gehaald.

De natuurlijke buitenwereld komt terug in de materialen, tinten en patronen die gebruikt zijn in de huiskamers, algemene ruimtes en het dagactiviteitencentrum. Rust en levendigheid komen bewust samen. En als eerste in Nederland maakt verpleeghuis WZH Oosterheem gebruik van dynamische verlichting: een uniek lichtsysteem dat meegaat met het ritme van de dag.

Kleinschalig wonen

De appartementen zijn over het algemeen ruim en licht. U heeft een eigen badkamer en maakt met het kleinschalig wonen gebruik van een gezamenlijke huiskamer. Een woongroep bestaat uit 6 tot 7 personen. Privacy, veiligheid en gezelligheid komen hierdoor samen.

De voor u bekende gezichten van de zorg staan dag en nacht voor u klaar. Familie en vrienden worden nadrukkelijk uitgenodigd om samen met ons u uw eigen leefstijl te houden. Hierdoor hopen we samen WZH Oosterheem tot uw nieuwe 'thuis' te maken, waar u zichzelf kunt zijn.