WZH Oosterheem

print deze pagina

'Wat een prachtig, sfeervol huis'. Dat is de meest gehoorde reactie van mensen die voor het eerst in WZH Oosterheem binnenkomen. In ons woonzorgcentrum in Zoetermeer hebben we buiten naar binnen gehaald.

De natuurlijke buitenwereld komt terug in de materialen, tinten en patronen die gebruikt zijn in de appartementen, huiskamers en algemene ruimtes. Rust en levendigheid komen bewust samen. U kunt bijvoorbeeld picknicken of heerlijk ontspannen in de Boskamer. En als eerste in Nederland maakt WZH Oosterheem gebruik van dynamische verlichting: een uniek lichtsysteem dat meegaat met het ritme van de dag.

Kleinschalig wonen

De appartementen zijn ruim en licht. U heeft een eigen badkamer en maakt met het kleinschalig wonen gebruik van gezellige, gezamenlijke huiskamers. Een woongroep bestaat uit 6 personen. Privacy, veiligheid en gezelligheid komen hierdoor samen.

De voor u bekende gezichten van de zorg staan dag en nacht voor u klaar. Door nauw samen te werken met familie, mantelzorgers en vrijwilligers kunt u uw eigen leefstijl houden. Samen maken we WZH Oosterheem tot uw nieuwe thuis waar u zichzelf kunt zijn.