Skip to main content

WZH Hospice in Den Haag

Er komt een tijd dat het leven afloopt. Soms is thuis wonen dan niet langer mogelijk. Bij het WZH Hospice in Den Haag vindt u een rustige omgeving waar aandacht en huiselijkheid hand in hand gaan, in combinatie met passende begeleiding en deskundige zorg in de laatste levensfase.

Uw wensen vormen het uitgangspunt; niets moet en bijna alles kan. Zodat u, in het bijzijn van uw naasten, op een waardige manier afscheid kunt nemen van het leven.

Appartement naar eigen smaak

Het WZH Hospice heeft zes ruime tweekamerappartementen met een eigen badkamer en twee ingerichte eenkamerappartementen, waarbij het sanitair wordt gedeeld. U bent vrij om het appartement op uw eigen manier in te richten met spullen waarbij u zich prettig voelt. In het appartement zijn standaard een bed, linnenkast en televisie aanwezig.

Overnachten en bezoek

Uw bezoek kan, in overleg, eventueel gebruik maken van de mogelijkheid om te blijven overnachten met in achtneming van de rust van de cliënten. Dan plaatsen wij een extra bed zodat uw partner, vriend of familielid altijd dichtbij u kan zijn. Een WiFi-verbinding is aanwezig en in de gang van het WZH Hospice bevindt zich een aparte rookruimte.

WZH Waterhof

Het WZH Hospice, bevindt zich in een aparte vleugel, op de eerste verdieping van woonzorgcentrum WZH Waterhof. Begeeft u zich graag onder de mensen? In de gezamenlijke huiskamer drinkt u een kopje koffie, maakt u een praatje of doet u een spelletje. ’s Avonds dineert u hier samen met de andere cliënten. Er wordt bij deze maaltijd zoveel mogelijk rekening gehouden met uw individuele wensen.

Activiteiten en bezoek

U kunt er ook voor kiezen het gezellige restaurant van WZH Waterhof te bezoeken en hier deel te nemen aan activiteiten. Bent u liever op uw eigen kamer op uzelf of in het bijzijn van uw naaste(n)? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U bent vrij om bezoek te ontvangen op de momenten dat u dat wenst.

Zorg: professioneel en persoonlijk

Omdat u zich in de laatste fase van uw leven bevindt, is onze zorg gericht op het verlichten van uw klachten en het bieden van zoveel mogelijk comfort. Wij luisteren naar wat voor u belangrijk is. Ons team van specialisten staat voor u klaar en kan u op verschillende manieren ondersteunen: medisch, psychisch of spiritueel. Naast verzorging en verpleging kunnen wij u onder andere ook helpen met symptoombestrijding op maat en emotionele ondersteuning.

wzh hospice waterhof 220218 4412 toestemming

Waardig levenseinde

Een waardig levenseinde is een veelbesproken thema. Ons streven is dat u uw leven op natuurlijke wijze kunt afronden. Heeft u voor u wordt opgenomen al de nadrukkelijke wens tot euthanasie? Dan vragen wij u dit verzoek voor te leggen aan uw huisarts of betrokken specialist. Meer over het tegemoetkomen aan voorwaarden voor een waardig levenseinde, het vastleggen van een wilsverklaring en de keuze over wel of niet reanimeren leest u in de brochure Samen in gesprek over ethische vraagstukken.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over het WZH Hospice?
Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. Graag attenderen wij u er op, wanneer u in het WZH Hospice verblijft, uw huidige woonomgeving niet op te zeggen.

Lees meer in de brochure WZH Hospice.