Skip to main content

Zorg en wonen bij WZH

Gaat uw geheugen achteruit of is er dementie vastgesteld? Heeft u zorg nodig door een chronische lichamelijke ziekte? Moet u revalideren na een ziekenhuisopname? Of heeft u te maken met Niet Aangeboren Hersenletsel? U vindt passende, specialistische zorg bij WZH. Thuis of in één van onze 14 woonzorgcentra.

Bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) kunt u terecht voor zorg, behandeling en begeleiding bij:

Thuiszorg van WZH

Woont u thuis en heeft u zorg, behandeling of begeleiding nodig? U kunt veilig thuis wonen met de verschillende thuiszorgproducten van WZH die verder gaan dan de gewone thuiszorg. Samen met de wijkverpleegkundige bespreken u en uw familie wat er nodig is. U bent ook welkom in één van onze Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra.

Tweepersoonskamers

Een aantal WZH-locaties beschikt over tweepersoons appartementen voor ouderen met dementie en ouderen die somatische zorg nodig hebben. Bent u getrouwd of woont u graag samen met uw broer, zus, vriend of vriendin? Met een passende verblijfsindicatie voor beiden is dit prima mogelijk.

WZH is een van de weinige woonzorgcentra dat de gelegenheid biedt aan echtparen of mensen die altijd hebben samengewoond, om te blijven samenwonen in een nieuw huis. Alle tweepersoons appartementen bieden veel bewegingsvrijheid en voldoende privacy. Ook heeft u de beschikking over eigen sanitair en er is volop gelegenheid voor gezellige sociale contacten. Zo blijft het mogelijk om op elk gewenst moment bij elkaar te zijn of samen activiteiten te ondernemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de tweepersoons appartementen? Bel onze Klantbemiddeling Centraal via 070 – 756 1600 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag een rondleiding aan.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de specialistische zorg van WZH of een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 75 61 600 of vul het contactformulier in.