Harriët Freezerhof 32
2492 JD Den Haag
070 - 75 62 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

prezo care keurmerkhouderslogo

Logo NOV-keurmerk

WZH Leilinde

  • 'Ik voel me echt thuis tussen mijn eigen spulletjes'

    'Ik voel me echt thuis tussen mijn eigen spulletjes'

Op zoek naar een woonzorgcentrum waar u kunt wonen in een woongroep die helemaal bij u past? WZH Leilinde ligt midden in het hart van Den Haag-Leidschenveen en biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie of een chronische lichamelijke aandoening.

Wij leren u graag beter kennen om samen te kijken in welke woongroep u zich thuis voelt, zoals bijvoorbeeld in de Indische woongroep.

Tweepersoons appartementen

Uniek in WZH Leilinde zijn de tweepersoons appartementen voor ouderen met dementie en ouderen die somatische zorg nodig hebben. Bent u getrouwd of woont u bijvoorbeeld graag samen met uw broer, zus, vriend of vriendin en heeft u beiden een passende verblijfsindicatie? Dan is een tweepersoons appartement wellicht iets voor u. Alle tweepersoons appartementen bieden u veel bewegingsvrijheid en voldoende privacy.

Elkaar ontmoeten

Leidschenveen is een levendige wijk en dat merkt u op ons gezellige binnenplein waar u, uw gasten, medewerkers, bezoekers van het gezondheidscentrum en bewoners van Leidschenveen elkaar ontmoeten. U vindt hier namelijk meerdere zorginstellingen zoals Gezondheidscentrum SHG en Kinderopvang 2 Libellen.

Bij ons vindt u:

  • Zorg bij dementie
  • Somatische zorg
  • Tweepersoons-appartementen
Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden