WZH Leilinde

Harriët Freezerhof 32, 2492 JD Den Haag
print deze pagina

We ontvangen momenteel veel telefoontjes op onze locaties ook buiten belspreekuren om. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen bij voorkeur tussen 11.00-16.30 uur. Het is echter niet mogelijk om iedereen direct te woord staan. Mocht de gezondheidstoestand onverwacht veranderen dan nemen wij contact op met de eerste contactpersoon.

Het Coronavirus is wereldwijd een veel besproken thema. WZH volgt de adviezen van het RIVM. Lees hier het continu geactualiseerde nieuwsbericht op onze website.


Op zoek naar een woonzorgcentrum waar u kunt wonen in een woongroep die helemaal bij u past? Het moderne WZH Leilinde ligt midden in het hart van Den Haag-Leidschenveen en biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie of een chronische lichamelijke aandoening.

Wij leren u graag beter kennen om samen te kijken in welke woongroep u zich thuis voelt. Is dit bijvoorbeeld de Indische woongroep, de huiselijke woongroep of de klassieke woongroep?

Tweepersoons appartementen

Uniek in WZH Leilinde zijn de tweepersoons appartementen voor ouderen met dementie en ouderen die somatische zorg nodig hebben. Bent u getrouwd of woont u bijvoorbeeld graag samen met uw broer, zus, vriend of vriendin en heeft u beiden een passende verblijfsindicatie? Dan is een tweepersoons appartement wellicht iets voor u. Alle tweepersoons appartementen bieden u veel bewegingsvrijheid en voldoende privacy.

Luxe Garantwoningen

WZH Leilinde heeft ook luxe Garantwoningen. Niet alleen woont u in een prachtig appartement, u kunt gemakkelijk een beroep doen op de thuiszorg van WZH, meedoen met de activiteiten in WZH Leilinde en lekker lunchen of borrelen in de coffeecorner. Ook woont u op loopafstand van het winkelcentrum.

Elkaar ontmoeten

Leidschenveen is een levendige wijk en dat merkt u op ons gezellige binnenplein waar u, uw gasten, medewerkers, bezoekers van het gezondheidscentrum en bewoners van Leidschenveen elkaar ontmoeten. U vindt hier namelijk meerdere zorginstellingen zoals Gezondheidscentrum SHG en Kinderopvang 2 Libellen. In onze coffeecorner kunt u ook jong en oud ontmoeten. U kunt hier terecht voor koffie met wat lekkers of een heerlijk broodje. Ook een borrel of high tea is mogelijk.