WZH Hoge Veld

Laan van Wateringse Veld 222, 2548 CG Den Haag
print deze pagina

WZH is blij u te kunnen informeren dat, in vervolg op de persconferentie van 19 mei jl., deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Uiteraard kan bezoek alleen plaatsvinden onder bepaalde voorwaarden. WZH heeft op basis van zorgvuldige afspraken en conform de richtlijnen en voorwaarden van respectievelijk het RIVM en de Rijksoverheid een bezoekregeling opgesteld. Om de kans op nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk de bezoekregeling na te leven. Deze bezoekregeling vindt u hier.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.

Meer informatie over het openstellen van onze locaties voor bezoek leest u in dit nieuwsbericht.


Op zoek naar een kleinschalige woongroep waar u zich helemaal thuis voelt? WZH Hoge Veld is gespecialiseerd in zorg bij dementie en heeft verschillende woongroepen.

Wanneer u bij ons komt wonen, leren we u graag eerst kennen. We gaan met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft. Hoe u zelf zoveel mogelijk de regisseur kunt blijven van uw leven.

Ontmoetingscentrum

Met het Ontmoetingscentrum is WZH Hoge Veld de spil in de wijk Wateringse Veld. Of u nu bij ons woont of in de buurt, hier kunt u gezellig genieten van een kop koffie met iets lekkers. Ook zijn er interessante cursussen en workshops. U ontmoet andere mensen en er valt altijd wat te beleven. De voorzieningen in WZH Hoge Veld zijn er met en door cliënten, zodat er alle ruimte is om zelf activiteiten en initiatieven op te pakken en te organiseren.

Ook kunt u bij ons ruime Garantwoningen huren en is er in WZH Hoge Veld een gezondheidscentrum, een kapsalon en een kinderopvang gevestigd. Het winkelcentrum en de bibliotheek zijn op loopafstand. Kortom, u heeft alles in de buurt!