Skip to main content

Laan van Wateringse Veld 222
2548 CG Den Haag
070 - 75 62 800
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

prezo care keurmerkhouderslogo

Logo NOV-keurmerk

WZH Hoge Veld

 • 'Ik voel me hier thuis.'

  'Ik voel me hier thuis.'

 • 'Er is hier altijd iets te doen!'

  'Er is hier altijd iets te doen!'

 • 'Ik voel me hier thuis.'
 • 'Er is hier altijd iets te doen!'

Op zoek naar een kleinschalige woongroep waar u zich helemaal thuis voelt? WZH Hoge Veld is gespecialiseerd in zorg bij dementie en heeft verschillende woongroepen. Wij hebben 1-persoonskamers maar ook 4 ruimere kamers waar u met 2 personen kunt wonen. Vraagt u naar de mogelijkheden hiervoor.

Wanneer u bij ons komt wonen, leren we u graag eerst kennen. We gaan met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft. Hoe u zelf zoveel mogelijk de regisseur kunt blijven van uw leven.

Ontmoetingscentrum

Met het Ontmoetingscentrum is WZH Hoge Veld de spil in de wijk Wateringse Veld. Of u nu bij ons woont of in de buurt, hier kunt u gezellig genieten van een kop koffie met iets lekkers. Ook zijn er interessante cursussen en workshops. U ontmoet andere mensen en er valt altijd wat te beleven. De voorzieningen in WZH Hoge Veld zijn er met en door cliënten, zodat er alle ruimte is om zelf activiteiten en initiatieven op te pakken en te organiseren.

Ook kunt u bij ons ruime Garantwoningen huren en is er in WZH Hoge Veld een gezondheidscentrum, een kapsalon en een kinderopvang gevestigd. Het winkelcentrum en de bibliotheek zijn op loopafstand. Kortom, u heeft alles in de buurt!

Bij ons vindt u:

 • Zorg bij dementie
 • Ontmoetingscentrum
 • Garantwoningen

Music & Memory Certified

Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld

Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld

Dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet!