Ontmoeten en Ontspannen

Op zoek naar leuke activiteiten om andere mensen te ontmoeten? Of wilt u meer weten over mogelijkheden voor ondersteuning thuis? Kom kennismaken met het Ontmoetingscentrum WZH Hoge Veld en het FIT & FUN-programma.

Op de begane grond van WZH Hoge Veld vindt u ons Ontmoetingscentrum. Het is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven. Hierbij kunt u denken aan activiteiten gericht op bewegen, uw geheugen actief houden of een training gericht op uw zelfredzaamheid. Gecombineerd met bijvoorbeeld muziekactiviteiten, schilderen of activiteiten om anderen te ontmoeten.

Ook kunt u heerlijk lunchen in ons grand café. Het Ontmoetingscentrum is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Persoonlijk advies en voorlichting

WIj geven gratis advies en informatie om u te ondersteunen in uw thuissituatie. Verder organiseren wij regelmatig interessante voorlichtingsbijeenkomsten voor senioren en mantelzorgers. U kunt via ons bijvoorbeeld in contact komen met een wijkverpleegkundige.

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan een activiteit of heeft u behoefte aan een adviesgesprek? Kom gerust eens langs of neem contact op met de medewerkers van ons Servicepunt via 070-756 2800 voor een afspraak. Wij ontvangen u graag!

Buurthuis van de Toekomst

Het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld is op 16 december 2015 door de Gemeente Den Haag benoemd tot eerste Buurthuis van de Toekomst in de wijk Wateringse Veld. Het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld wordt al lange tijd multifunctioneel ingezet binnen de wijk Wateringse Veld. Onder andere de Wandelclub, Koffieclub, Het koor en de Bridgeclub organiseren activiteiten in het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld. Daarom is het Ontmoetingscentrum van  WZH Hoge Veld de eerste ontmoetingsplek die in aanloop naar 2016 tot Buurthuis van de Toekomst is benoemd.