Garantwoningen WZH Hoge Veld

De Garantwoningen van WZH Hoge Veld zijn ideaal voor ouderen die zelfstandig willen wonen met de zekerheid van service, zorg- en gemakdiensten binnen handbereik. Een Garantwoning is van alle gemakken voorzien, zo kunt u zelfstandig blijven wonen, ook als u ouder wordt.

U huurt de Garantwoning van woningcorporatie WoonInvest en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH Hoge Veld.

Een Garantwoning is te vergelijken met een aanleunwoning. De luxe twee-, driekamerappartementen bieden u veel comfort en voldoen aan de woonwensen van deze tijd. De appartementen zijn geschikt voor één of twee personen. In uw eigen appartement heeft u veel ruimte en privacy. De gezelligheid van het woonzorgcentrum is op loopafstand.

Wanneer u in een Garantwoning van WZH Hoge Veld komt wonen, is in principe een zorgindicatie vereist. Het team van thuiszorgmedewerkers van WZH levert thuiszorg.

In de folder Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld vindt u specifieke huurdersinformatie.

Verschillende typen Garantwoningen

De verschillende typen Garantwoningen hebben alle voorzieningen zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. Naast een grote woonkamer, heeft u één of meerdere slaapkamers en een keuken. De ruime badkamer is voorzien van een verhoogd toilet en antisliptegels. Verder is elk appartement uitgerust met een huistelefoon. U heeft de mogelijkheid om zorgalarmering aan te vragen. De zorgalarmering is op uw verzoek uit te breiden met een halszender.

U heeft alles in de buurt

Op de begane grond van WZH Hoge Veld vindt u een gezondheidscentrum. Een fysiotherapeut en huisartsenpraktijk maken deel uit van het centrum. In samenwerking met het kinderdagverblijf worden regelmatig activiteiten georganiseerd waaraan oud en jong kunnen deelnemen. Wellicht wonen uw eigen kinderen in de buurt en ontmoet u hier elke dag uw kleinkind. Ook hebben we een tandarts die bij WZH is aangesloten.

Gezellig eten in het Grand Café

U kunt dagelijks in het Grand Café terecht voor een kopje koffie met wat lekkers, een kopje soep, een lekkere boterham of een snack. Daarnaast organiseren we regelmatig culinaire avonden. Zo kunt u gezellig samen eten en even bijpraten met uw buren uit de Garantwoningen.

Indicatie voor zorg

Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze Garantwoningen, is dat u - of uw partner wanneer u deel uitmaakt van een tweepersoonshuishouden - een indicatie voor zorg heeft. Daarnaast dient u minimaal 65 jaar te zijn. 

Huurprijzen

De woningen zijn sociale huurwoningen. De huurprijzen liggen tussen € 680,- en € 710,- per maand. Daarnaast betaalt u tussen de € 60,- en € 100,- per maand aan servicekosten voor de algemene ruimtes. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie. 

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Garantwoningen van WZH Hoge Veld? Bel onze klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier garantwoningen in.