WZH Prinsenhof

Gr. Juliana van Stolberglaan 1, 2263 AA Leidschendam
print deze pagina

Op zoek naar een plek om te revalideren? Of heeft u de diagnose dementie en wilt u sfeervol wonen in een groene omgeving aan de rand van Leidschendam? Dat kan bij woonzorgcentrum WZH Prinsenhof. We hebben ook appartementen voor mensen met beperkingen door een chronische lichamelijke aandoening.

In verpleeghuis WZH Prinsenhof komen de privacy van een eigen eenkamerappartement en de gezelligheid van de gezamenlijke huiskamers, ontmoetingsruimtes en heerlijke tuinen samen. Hier leeft u het leven zoals u dat wilt.

Actief verenigingsleven

We staan bekend om ons actief verenigingsleven voor onze bewoners. Dagelijks zijn er verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Denk aan koken, zingen, schilderen en bewegen. U kunt wekelijks genieten van een optreden of voorstelling in de Tuinzaal, uzelf laten verwennen bij de beautyclub of lekker naar de kapper.

Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum

WZH Prinsenhof heeft ook een Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentrum. Dit is dé plek in de wijk waar u elkaar ontmoet en meedoet! Samen organiseren we activiteiten om actief en fit te blijven. We kijken met u wat bij u past en nodigen u uit om actief mee te doen.