WZH Vliethof

Raadhuisstraat 2, 2271 CW Voorburg
print deze pagina

In het hart van oud-Voorburg, naast het park en aan de rand van De Vliet, wordt momenteel gebouwd aan WZH Vliethof, dat een thuis wordt voor ongeveer 90 mensen met dementie. Er wordt verwacht dat de nieuwe locatie medio 2019 in gebruik genomen zal worden. 

Kleinschalig wonen

WZH Vliethof biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in woongroepen van circa 9 bewoners in een huiselijke en vertrouwde omgeving. Binnen de woongroepen kan er door het vaste zorg- en behandelteam goed ingespeeld worden op de wensen en behoeften van de individuele bewoner, waardoor het ‘eigen leven’ nog meer centraal komt te staan. Lees hier meer over kleinschalig wonen.

Wonen aan de Vliet

Aan de achterzijde van WZH Vliethof komt een tuin met prachtig uitzicht over De Vliet. De tuin is een omgeving waar bewoners zelfstandig en veilig kunnen rondlopen, genietend van het groen, de buitenlucht en de passerende bootjes. Op dagen dat het weer minder uitnodigt om naar buiten te gaan, kan vanuit het Grand Café op de begane grond, onder het genot van een drankje of hapje, alsnog worden genoten van het uitzicht op de tuin en De Vliet.

Sfeerimpressie

Voor een (sfeer)impressie van WZH Vliethof en de actuele stand van zaken op de bouwplaats, kunt u de foto’s in de beeldslider hieronder bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 070-7561600 of vul het contactformulier in.
Wilt u meer informatie over werken bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze werving en selectieadviseurs.
Als u op de hoogte wilt blijven over de ontwikkelingen op de bouwplaats dan kunt u zich aanmelden voor het maandelijkse BouwBulletin.