Skip to main content

Raadhuisstraat 2
2271 CW Voorburg
070 - 75 62 000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prezo care keurmerkhouderslogo

Logo NOV-keurmerk

WZH Vliethof

In september 2019 opende WZH Vliethof haar deuren. Het stijlvolle nieuwe woonzorgcentrum aan de Vliet in Voorburg biedt een thuis aan circa 90 ouderen met dementie.

Wonen aan de Vliet 

WZH Vliethof ligt aan de Raadhuisstraat 2, vlak naast de winkels, terrassen en restaurants in het karakteristieke oude centrum van Voorburg. Aan de achterzijde biedt WZH Vliethof een prachtig uitzicht over De Vliet. In de nieuw aangelegde tuin kunnen bewoners zelfstandig en veilig rondlopen en kijken naar de passerende bootjes. Ook vanuit het Grand Café op de begane grond van WZH Vliethof kijken bewoners en hun bezoek uit op de tuin en de Vliet.

Kleinschalig wonen

WZH Vliethof biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in een huiselijke en stijlvolle omgeving. De woongroepen bestaan uit 8 á 10 bewoners. Door deze kleinschalige opzet kan het vaste zorg- en behandelteam goed inspelen op de wensen en behoeften van iedere bewoner. Elke woongroep bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer en voor elke bewoner een eigen zit-slaapkamer. In de gezamenlijke woonkamer wordt dagelijks vers gekookt. Lees hier meer over kleinschalig wonen.

Zorg in stijl

Het gebouw van WZH Vliethof biedt luxe, comfort en moderne faciliteiten in een stijlvolle klassieke omlijsting. Het leven van vroeger is hierbij uitgangspunt. De zorg wordt zo goed mogelijk afgestemd op de wens van elke bewoner. Ook op het gebied van (medische) zorg wordt iedere bewoner in zijn eigen stijl begeleid. Medewerkers hebben hierdoor een veelzijdige en uitdagende werkomgeving. De activiteiten zijn gericht op persoonlijke voorkeuren van bewoners. In samenwerking met de huiskamerbegeleiders, zorgmedewerkers, vrijwilligers en familieleden kunnen bewoners kiezen uit een breed activiteitenaanbod dat is afgestemd op de mogelijkheden van ouderen met dementie.

Sfeerimpressie

Bekijk de foto’s hieronder voor een (sfeer)impressie van WZH Vliethof.

  Meer informatie 

  Wilt u meer informatie over wonen bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze Klantbemiddeling Centraal via 070-7561600 of vul het contactformulier in. WZH Klantbemiddeling Centraal is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur.

  Kom werken bij WZH Vliethof!

  Wilt u meer informatie over werken bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze werving- en selectieadviseurs.

  Bij ons vindt u:

  • Kleinschalig wonen
  • Nieuwbouw
  • Bezielende omgeving
  • Zorg bij dementie
  Stijlvol wonen in WZH Vliethof

  Magazine Stijlvol wonen in WZH Vliethof

  Lees het magazine Stijlvol wonen in WZH Vliethof