WZH Vliethof

Raadhuisstraat 2, 2271 CW Voorburg
print deze pagina

WZH Vliethof is open! Met ballonnen en een rode loper zijn de bewoners op 10, 11 en 12 september feestelijk ontvangen in het stijlvolle nieuwe woonzorgcentrum aan de Vliet in Voorburg. WZH Vliethof biedt een thuis aan circa 90 ouderen met dementie.

Wonen aan de Vliet

WZH Vliethof ligt aan de Raadhuisstraat 2, vlak naast de winkels, terrassen en restaurants in het karakteristieke oude centrum van Voorburg. Aan de achterzijde biedt WZH Vliethof een prachtig uitzicht over De Vliet. In de nieuw aangelegde tuin kunnen bewoners zelfstandig en veilig rondlopen en kijken naar de passerende bootjes. Ook vanuit het Grand Café op de begane grond van WZH Vliethof kijken bewoners en hun bezoek uit op de tuin en de Vliet.

Kleinschalig wonen

WZH Vliethof biedt ouderen met dementie de mogelijkheid om met elkaar samen te leven in een huiselijke en stijlvolle omgeving. De woongroepen bestaan uit 8 á 10 bewoners. Door deze kleinschalige opzet kan het vaste zorg- en behandelteam goed inspelen op de wensen en behoeften van iedere bewoner. Elke woongroep bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer en voor elke bewoner een eigen zit-slaapkamers. In de gezamenlijke woonkamer wordt dagelijks vers gekookt. Lees hier meer over kleinschalig wonen.

Zorg in stijl

Het gloednieuwe gebouw van WZH Vliethof biedt luxe, comfort en moderne faciliteiten in een stijlvolle klassieke omlijsting. Het leven van vroeger is hierbij uitgangspunt. De zorg wordt zo goed mogelijk afgestemd op de wens van elke bewoner. Ook op het gebied van (medische) zorg wordt iedere bewoner in hun eigen stijl begeleid. Medewerkers hebben hierdoor een veelzijdige en uitdagende werkomgeving. De activiteiten zijn gericht op persoonlijke voorkeuren van bewoners. In samenwerking met de huiskamerbegeleiders, zorgmedewerkers, vrijwilligers en familieleden kunnen bewoners kiezen uit een breed activiteitenaanbod dat is afgestemd op de mogelijkheden van ouderen met dementie.

Sfeerimpressie

Bekijk de foto’s hieronder voor een (sfeer)impressie van WZH Vliethof en de actuele stand van zaken in het nieuwe gebouw. Of bekijk het filmpje van de sleuteloverdracht en de aansluitende rondleiding onderaan deze pagina.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 070-7561600 of vul het contactformulier in. WZH Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur.

Wilt u meer informatie over werken bij WZH Vliethof? Neemt u dan contact op met onze werving en selectieadviseurs.