WZH Schoorwijck

Zaagmolenstraat 96, 2265 WZ Leidschendam
print deze pagina

WZH is blij u te kunnen informeren dat, in vervolg op de persconferentie van 19 mei jl., deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Uiteraard kan bezoek alleen plaatsvinden onder bepaalde voorwaarden. WZH heeft op basis van zorgvuldige afspraken en conform de richtlijnen en voorwaarden van respectievelijk het RIVM en de Rijksoverheid een bezoekregeling opgesteld. Om de kans op nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk de bezoekregeling na te leven. Deze bezoekregeling vindt u hier.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.

Meer informatie over het openstellen van onze locaties voor bezoek leest u in dit nieuwsbericht.


Bent u op zoek naar een nieuwe woning waar u zelfstandig, met goede service, zorg en veiligheid van een woonzorgcentrum kunt wonen? Vraag dan een rondleiding aan in WZH Schoorwijck.

WZH Schoorwijck ligt in het centrum van Leidschendam, vlakbij de gezellige Damlaan, de sluisjes en houtzaagmolen ‘de Salamander’. De prachtige, gerenoveerde studio’s en tweekamerappartementen hebben een eigen badkamer en zijn rolstoeltoegankelijk. Vele appartementen hebben een eigen balkon en die gelegen op de begane grond hebben een eigen terras. Wanneer u een persoonlijke zorgvraag heeft, is het mogelijk een zorgwoning met servicepakket in WZH Schoorwijck te huren.

Privacy en gezelligheid

Naast de privacy van uw eigen appartement, kunt u gebruikmaken van de gezelligheid en voorzieningen van het Ontmoetingscentrum. In het huisrestaurant kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en diner. Ook is er een uitgebreide koffiecorner, waar u en uw gasten gratis allerlei soorten koffie, thee, soep en sapjes kunnen nemen. Bij mooi weer is het genieten op één van de terrassen. In de winter zit u lekker bij de openhaard in de lounge.

Uw familie, vrienden, buren, onze vrijwilligers en medewerkers ondersteunen u waar nodig.