WZH Schoorwijck

Zaagmolenstraat 96, 2265 WZ Leidschendam
print deze pagina

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning waar u zelfstandig, met goede service, zorg en veiligheid van een woonzorgcentrum kunt wonen? Vraag dan een rondleiding aan in WZH Schoorwijck.

WZH Schoorwijck ligt in het centrum van Leidschendam, vlakbij de gezellige Damlaan, de sluisjes en houtzaagmolen ‘de Salamander’. De prachtige, gerenoveerde studio’s en tweekamerappartementen hebben een eigen badkamer en zijn rolstoeltoegankelijk. Vele appartementen hebben een eigen balkon en die gelegen op de begane grond hebben een eigen terras. Wanneer u een persoonlijke zorgvraag heeft, is het mogelijk een zorgwoning met servicepakket in WZH Schoorwijck te huren.

Privacy en gezelligheid

Naast de privacy van uw eigen appartement, kunt u gebruikmaken van de gezelligheid en voorzieningen van het Ontmoetingscentrum. In het huisrestaurant kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch en diner. Ook is er een uitgebreide koffiecorner, waar u en uw gasten gratis allerlei soorten koffie, thee, soep en sapjes kunnen nemen. Bij mooi weer is het genieten op één van de terrassen. In de winter zit u lekker bij de openhaard in de lounge.

Uw familie, vrienden, buren, onze vrijwilligers en medewerkers ondersteunen u waar nodig.