Skip to main content

WZH Schoorwijck

Nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit WZH Schoorwijck? Dan kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief voor mantelzorgers of de nieuwsbrief ophalen bij het Servicepunt van WZH Schoorwijck.

Somatische cliënten en eerste contactpersonen van cliënten met dementie, worden automatisch aangemeld voor de digitale nieuwsbrief, tenzij er geen mailadres bij ons bekend is. Daarnaast kunnen familieleden, vrienden of geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

U vindt alle nieuwtjes over woonzorgcentrum WZH Schoorwijck in de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief informeren we u over actuele thema’s en u kunt meer lezen over praktische zaken. Op deze manier blijft u op de hoogte en betrokken bij WZH Schoorwijck.

Ander e-mailadres

Heeft u zich ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief en bent u van e-mailadres gewisseld? U kunt deze wijziging aan ons doorgeven door hier te klikken.

Ideeën

Heeft u zelf een idee voor een artikel? Of mist u bepaalde onderwerpen in de nieuwsbrief? Mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..