Specialistische zorg

Op zoek naar een woonzorgcentrum gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor mensen met dementie of lichamelijke beperkingen door een chronische lichamelijke aandoening? WZH Leilinde is een woonzorgcentrum in het hart van Den Haag-Leidschenveen.

Woongroepen

WZH Leilinde heeft verschillende woongroepen. Wanneer u bij ons komt wonen, leren we u graag eerst kennen. We gaan met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft. Hoe u zelf zoveel mogelijk de regisseur kunt blijven van uw leven. Door onze kleinschalige opzet van wonen, kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen en behoeften.

Indische woongroep

Eén van onze woongroepen is de Indische woongroep waar de Indische sfeer voelbaar, zichtbaar en hoorbaar is. Er worden bijna dagelijks Indische gerechten gekookt, de huiskamer is aangekleed met Indische voorwerpen of schilderijen en u kunt luisteren naar Indische muziek. De zorgmedewerkers van de woongroep kennen de Indische cultuur, soms zelfs van binnenuit. Daarnaast kunt u hen om hulp vragen wanneer u vragen of problemen heeft die nauw samenhangen met uw cultuur, tradities en verleden.

WZH_Leilinde_Indische-woongroep

PG +

Naast de Indische woongroep beschikt WZH Leilinde ook over een PG + afdeling.

Op deze afdeling wonen mensen met een vorm van dementie die ook onbegrepen gedrag vertonen.

Er is een groep gemotiveerde medewerkers die goed observeert wat deze bewoners nodig hebben en spelen daar zo goed mogelijk op in. Het inspelen op de behoeften van deze groep bewoners vraagt wat van de medewerkers, namelijk creativiteit, de durf om buiten de gebaande paden te wandelen en empathisch vermogen.

Buiten dat willen onze medewerkers het beste uit deze groep bewoners halen.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Leilinde of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070-7561600 of vul het contactformulier in. U bent ook van harte welkom bij onze inloopavond.