Skip to main content

Revalidatie na amputatie

Na een amputatie van (een deel van) één van de ledematen kunt u problemen hebben bij het bewegen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Alledaagse handelingen zijn niet meer vanzelfsprekend. Met de Geriatrische Revalidatiezorg van WZH Revalidatie leert u omgaan met deze nieuwe situatie.

Na uw ziekenhuisopname kunt u revalideren bij WZH Revalidatie. Wij helpen u zo goed mogelijk herstellen en zoeken naar praktische oplossingen in het omgaan met uw nieuwe situatie. WZH Revalidatie leert u omgaan met de gevolgen en uw leefstijl hierop aan te passen.

Revalidatieprogramma

WZH Revalidatie biedt een revalidatieprogramma op maat aan, gericht op het herstel na een amputatie:

  • Regulier: 10 – 15 weken 
    In dit traject wordt er voor u een persoonlijk programma afgestemd op de doelen die u voor ogen heeft. De intensiteit van uw behandelprogramma hangt van uw conditie af.

Samen met u hebben we één doel: een zo voorspoedig mogelijk herstel na de operatie. Regelmatig bespreekt het multidisciplinaire behandelteam met u de revalidatie en doen we een meting om te kijken hoe uw vooruitgang is. Zo ziet u dat revalideren werkt!

Contact en informatie

Wij komen graag bij u langs in het ziekenhuis om de mogelijkheden van Geriatrische Revalidatiezorg bij WZH Revalidatie te bespreken. U kunt zelf contact met ons opnemen of uw contactpersoon in het ziekenhuis vragen een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie over WZH Revalidatie of een afspraak maken? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.