WZH Transvaal

Natalstraat 20, 2572 AZ Den Haag
print deze pagina

WZH is blij u te kunnen informeren dat, in vervolg op de persconferentie van 19 mei jl., deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Uiteraard kan bezoek alleen plaatsvinden onder bepaalde voorwaarden. WZH heeft op basis van zorgvuldige afspraken en conform de richtlijnen en voorwaarden van respectievelijk het RIVM en de Rijksoverheid een bezoekregeling opgesteld. Om de kans op nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk de bezoekregeling na te leven. Deze bezoekregeling vindt u hier.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.

Meer informatie over het openstellen van onze locaties voor bezoek leest u in dit nieuwsbericht.


De gezellige, warme sfeer van WZH Transvaal is een begrip bij iedereen die het huis kent. Mensen zitten samen te kaarten, drinken een kopje koffie en de vogels fluiten. De geur van lekker eten is er in het hele huis.

In de zomer van 2014 opende WZH Transvaal de deuren van haar nieuwe pand. Modern, warm en kleurrijk. Naast het hebben van een eigen appartement, deelt u de huiskamer met zes mensen. De voor u bekende gezichten van de zorg, staan dag en nacht voor u klaar.

 

Kleinschalig wonen in woongroepen

Bij WZH Transvaal woont u in kleinschalige woongroepen. De gezellige huiskamer heeft een open keuken, een grote tafel en een zithoek met televisie en muziekinstallatie. Onze medewerkers en vrijwilligers koken zelf en er worden activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken is deelname van familie belangrijk. Wij nodigen u dan ook allen uit om een actieve rol te hebben binnen ons huis. Bijvoorbeeld bij het bereiden van de wereldse maaltijden en het doen van activiteiten.

Dagactiviteiten en Garantwoningen

In het Dagactiviteiten -en Ontmoetingscentrum van WZH Transvaal worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor mensen met beginnende dementie of lichamelijke beperkingen. Ook kunt u een garantwoning huren van de woningcorporatie en een beroep doen op zorg en ondersteuning van WZH Thuiszorg. Daarnaast kunt u gebruik maken van de voorzieningen van WZH Transvaal.