WZH Transvaal

Natalstraat 20, 2572 AZ Den Haag
print deze pagina

De gezellige, warme sfeer van WZH Transvaal is een begrip bij iedereen die het huis kent. Mensen zitten samen te kaarten, drinken een kopje koffie en de vogels fluiten. De geur van lekker eten is er in het hele huis.

Kleinschalig wonen in woongroepen

Bij WZH Transvaal woont u in kleinschalige woongroepen. In de zomer van 2014 opende WZH Transvaal de deuren van haar nieuwe pand. Modern, warm en kleurrijk. Naast het hebben van een eigen appartement, deelt u de huiskamer met zes mensen. De voor u bekende gezichten van de zorg, staan dag en nacht voor u klaar.

De gezellige huiskamer heeft een open keuken, een grote tafel en een zithoek met televisie en muziekinstallatie. Onze medewerkers en vrijwilligers koken zelf en er worden activiteiten georganiseerd. Om dit mogelijk te maken is deelname van familie belangrijk. Wij nodigen u dan ook allen uit om een actieve rol te hebben binnen ons huis. Bijvoorbeeld bij het bereiden van de wereldse maaltijden en het doen van activiteiten.

Dagactiviteiten en Garantwoningen

In het Ontmoetingscentrum van WZH Transvaal worden dagelijks Dagactiviteiten georganiseerd voor mensen met beginnende dementie of lichamelijke beperkingen. Ook kunt u een ruime Garantwoningen huren, waar u makkelijk gebruik kunt maken van de service van ons woonzorgcentrum.