WZH De Strijp

Polanenhof 525, 2548 MP Den Haag
print deze pagina

In de laatste persconferentie van de regering, van woensdag 24 juni jl., is er meer ruimte geboden om elkaar weer te ontmoeten.

WZH is blij u te kunnen informeren dat deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Lees in ons nieuwsbericht van 29 juni over de nieuwe voorwaarden voor bezoek aan onze locaties. Dit moet georganiseerd worden op een manier die past bij de situatie van het betreffende verpleeghuis en de mensen die daar wonen en werken.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.


Op zoek naar een appartement waar u met dementie of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) helemaal uzelf kunt zijn? Dan bent u bij WZH De Strijp in Den Haag aan het goede adres. Alles is gelijkvloers, er is een uitgebreid loopcircuit en we hebben verschillende tuinen zodat u lekker naar buiten kunt.

Om u beter te leren kennen, gaan we graag met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft. Slaapt u uit of bent u een vroege vogel? Houdt u van vlees, vis of bent u vegetariër? Beweegt u graag? Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past.

Verschillende tuinen en een eigen bioscoopzaal

Bij WZH De Strijp heeft u een eigen appartement met alle privacy die u wilt. Voor gezelligheid en activiteiten gaat u naar de verschillende ontmoetingsruimtes, huiskamers of één van de tuinen. Ook kunt u regelmatig een filmpje kijken in onze eigen echte bioscoopzaal.