WZH De Strijp

Polanenhof 525, 2548 MP Den Haag
print deze pagina

We ontvangen momenteel veel telefoontjes op onze locaties ook buiten belspreekuren om. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen bij voorkeur tussen 11.00-16.30 uur. Het is echter niet mogelijk om iedereen direct te woord staan. Mocht de gezondheidstoestand onverwacht veranderen dan nemen wij contact op met de eerste contactpersoon.

Het Coronavirus is wereldwijd een veel besproken thema. WZH volgt de adviezen van het RIVM. Lees hier het continu geactualiseerde nieuwsbericht op onze website.


Op zoek naar een appartement waar u met dementie of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) helemaal uzelf kunt zijn? Dan bent u bij WZH De Strijp in Den Haag aan het goede adres. Alles is gelijkvloers, er is een uitgebreid loopcircuit en we hebben verschillende tuinen zodat u lekker naar buiten kunt.

Om u beter te leren kennen, gaan we graag met u en uw mantelzorgers in gesprek over uw persoonlijke wensen en uw leefritme. We willen weten waarvan u geniet in het leven en welke hobby's u heeft. Slaapt u uit of bent u een vroege vogel? Houdt u van vlees, vis of bent u vegetariër? Beweegt u graag? Voor ons is het belangrijk te weten wie u echt bent, zodat u bij ons kunt leven op een manier die bij u past.

Verschillende tuinen en een eigen bioscoopzaal

Bij WZH De Strijp heeft u een eigen appartement met alle privacy die u wilt. Voor gezelligheid en activiteiten gaat u naar de verschillende ontmoetingsruimtes, huiskamers of één van de tuinen. Ook kunt u regelmatig een filmpje kijken in onze eigen echte bioscoopzaal.