Doe mee aan onze activiteiten!

Schilderen, bewegen, zingen of gewoon samen een kopje koffie drinken: het kan allemaal bij WZH De Strijp. Dagelijks kunt u meedoen aan verschillende activiteiten, georganiseerd en begeleid door onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.

Lekker zingen of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op maat. WZH De Strijp heeft een ruim aanbod aan activiteiten. Voor meer informatie over de verenigingen en activiteiten kunt u contact opnemen met het team Welzijn via het Servicepunt: 070-7562600.

FIT & FUN: dagbesteding bij WZH

Woont u zelfstandig? Wilt u lekker actief blijven en leuke activiteiten doen om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het vernieuwde FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder een WMO-indicatie. Voor meer informatie over het ‘FIT & FUN’ programma en welke Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra bij u in de buurt liggen kunt u contact opnemen met de WZH Klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier in.

Dagactiviteiten voor mensen met NAH

Bent u op zoek naar begeleiding, gezelligheid of arbeidsgerichte activiteiten? Dan bent u van harte welkom in het dagactiviteitencentrum van WZH Nieuw Berkendael.

In overleg met u en uw familie stellen we een gespecialiseerd dagprogramma samen met individuele en/of groepsactiviteiten die bij u passen. Dit kan variëren van sport- en bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten tot werk gerelateerde activiteiten. In het dagactiviteitencentrum kunt u zichzelf ontwikkelen, verlegt u uw grenzen en prikkelt u uw zintuigen.