WZH Bezuidenhout

Bezuidenhoutseweg 150, 2594 AT Den Haag
print deze pagina

WZH is blij u te kunnen informeren dat, in vervolg op de persconferentie van 19 mei jl., deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Uiteraard kan bezoek alleen plaatsvinden onder bepaalde voorwaarden. WZH heeft op basis van zorgvuldige afspraken en conform de richtlijnen en voorwaarden van respectievelijk het RIVM en de Rijksoverheid een bezoekregeling opgesteld. Om de kans op nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk de bezoekregeling na te leven. Deze bezoekregeling vindt u hier.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.

Meer informatie over het openstellen van onze locaties voor bezoek leest u in dit nieuwsbericht.


WZH Bezuidenhout biedt een veilige en beschermde woonomgeving waar wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op verschillende manieren wonen, zoals: kleinschalig wonen in groepsverband met dementie, wonen met somatische zorg of zelfstandig wonen in één van de garantwoningen.

De woningen

De woningen van WZH Bezuidenhout liggen aan de rand van Haagse Hout, een gezellige en bosrijke omgeving. Het woongebouw grenst aan het Haagse Bos. Op vijf minuten loopafstand is er de Theresiastraat met leuke winkels, een bibliotheek en horecagelegenheden. Met het openbaar vervoer (tram, trein en bus) kunt u alle kanten uit, bijvoorbeeld naar het centrum van de stad of naar Scheveningen.

Dagactiviteiten

De Toon van Hagenzaal in WHZ Bezuidenhout is multifunctioneel. De zaal dient als restaurant en café en er vinden regelmatig recreatieve activiteiten plaats.

Tevreden cliënten

Iedere twee jaar vraagt WZH haar bewoners of hun vertegenwoordigers naar hun ervaringen met de zorg van WHZ Bezuidenhout. WZH wil weten wat zij belangrijk vinden, wat ze missen, welke zaken voor verbetering vatbaar zijn.