WZH Bezuidenhout

Bezuidenhoutseweg 150, 2594 AT Den Haag
print deze pagina

 

WZH Bezuidenhout biedt een veilige en beschermde woonomgeving waar wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op verschillende manieren wonen, zoals: kleinschalig wonen in groepsverband met dementie of zelfstandig wonen in één van de garantwoningen.

De woningen

De woningen van WZH Bezuidenhout liggen aan de rand van Haagse Hout, een gezellige en bosrijke omgeving. Het woongebouw grenst aan het Haagse Bos. Vanaf het mooie terras kunt u alle jaargetijden waarnemen en genieten van de natuur en kennismaken met haar bewoners (ganzen, zwanen, eekhoorntjes, diverse vogelsoorten). Het is heerlijk toeven in het zonnetje zowel vanaf het terras als binnen waar een grote glaswand een panoramisch uitzicht biedt op het terras en het bos. Op vijf minuten loopafstand is er de Theresiastraat met leuke winkels, een bibliotheek en horecagelegenheden. Met het openbaar vervoer (tram, trein en bus) kunt u alle kanten uit, bijvoorbeeld naar het centrum van de stad of naar Scheveningen.

Dagactiviteiten

De Toon van Hagenzaal in WHZ Bezuidenhout is multifunctioneel. De zaal dient als restaurant en café en er vinden regelmatig recreatieve activiteiten plaats.

Tevreden cliënten

Jaarlijks vraagt WZH haar bewoners of hun vertegenwoordigers naar hun ervaringen met de zorg van WHZ Bezuidenhout. WZH wil weten wat zij belangrijk vinden, wat ze missen, welke zaken voor verbetering vatbaar zijn.