WZH Bezuidenhout

Wonen in WZH Bezuidenhout

WHZ Bezuidenhout is bestemd voor mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben in een beschermde omgeving. U kunt hier terecht met de zorgzwaartepakketten (ZZP) 5, 6, 7, 8 en 10. Iedere bewoner beschikt over een eenkamerappartement, voorzien van een kitchenette en een sanitaire ruimte (douche en toilet). Er is een aantal ruimere eenkamerappartementen voor echtparen.

In WZH Bezuidenhout is het comfortabel wonen met inpandige voorzieningen waar u desgewenst gebruik van kunt maken zoals een kapsalon, pedicure en fysiotherapie. Ook is er een ruim aanbod op het gebied van ontspanning en zingeving.

U kunt in WHZ Bezuidenhout op verschillende manieren wonen:

Kleinschalig wonen in groepsvorm: geschikt voor mensen met dementie of ernstige geheugenproblemen.

Ons aanbod

WHZ Bezuidenhout biedt door een uitgekiende combinatie van wonen, zorg en welzijn de beschermde woonomgeving en de professionele zorg die u zoekt. Een voordeel van het geïntegreerde aanbod van wonen, zorg en welzijn is dat vroegtijdig wordt opgemerkt of bewoners geestelijk of lichamelijk achteruitgaan. Er kan flexibel worden ingespeeld op de veranderende situatie. U kunt in WHZ Bezuidenhout wonen als u beschikt over een CIZ-indicatie met verblijf. Een deel van de kosten moet u zelf betalen.

Meer informatie?

Wilt u graag in WZH Bezuidenhout wonen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via onze Klantbemiddeling Centraal.

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden