Garantwoningen WZH Leilinde

Op zoek naar een luxe woning in Den Haag waar u zelfstandig en veilig woont in een leuke buurt met de zorg, service en het gemak van een verpleeghuis? Bij WZH Leilinde huurt u een woning van de woningcorporatie WoonInvest en kunt een beroep doen op de thuiszorg en voorzieningen van WZH Leilinde.

De Garantwoningen zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn zodanig gebouwd en ingericht dat er voldoende ruimte is voor het eventueel gebruik van verplaatsingshulpmiddelen of medische apparatuur. Ook zijn de garantwoningen voorzien van de nieuwste technische 'snufjes' zoals het op afstand bedienen van het licht, openen van deur en uitschakelen van apparatuur. Wonen in een garantwoning is wonen met luxe! De appartementen hebben een vloeroppervlakte tussen de 110 m2 en 148 m2.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Een ander voordeel van het wonen in een Garantwoning is dat alle voorzieningen binnen handbereik liggen. Zo bevindt zich tegenover WZH Leilinde een gezondheidscentrum met huisartsen, een apotheek en fysiotherapie. U vindt daar tevens een Centrum voor Jeugd en Gezin, welzijnswerk en maatschappelijk werk. Ook de winkels, waaronder verschillende supermarkten, bevinden zich op loopafstand, alsmede verschillende tram- en bushaltes en een station van de Randstradrail.

In WZH Leilinde is een beautycorner met kapper en pedicure gevestigd waar u terecht kunt voor een reguliere behandeling of wanneer u zichzelf eens lekker wilt verwennen. Ook heeft WZH Leilinde een gezellige coffeecorner waar u andere bewoners van de Garantwoningen kunt ontmoeten. Daarnaast worden er in WZH Leilinde regelmatig activiteiten georganiseerd waarvoor u van harte uitgenodigd wordt.

Bijzonder geschikt voor echtparen

Het wonen in een Garantwoning is bijzonder geschikt voor echtparen waarvan één van beide partners een ernstige beperking heeft. U kunt zelfstandig en bij elkaar blijven wonen, maar wel een beroep doen op de zorg vanuit het woonzorgcentrum. Ook is het mogelijk dat één van beide partners in een woongroep van het verpleeghuis woont, en de andere partner in een Garantwoning. Zo blijft het mogelijk om elkaar op elk gewenst moment te bezoeken of samen activiteiten te ondernemen.

Huurprijzen

U huurt een Garantwoning vanaf €1040,- per maand. Daarnaast betaalt u elke maand een voorschot op de servicekosten. U betaalt huur en servicekosten aan de woningcorporatie. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u minimaal 55 jaar te zijn.  

Thuiszorg

Wanneer u in een garantwoning van WZH Leilinde komt wonen, kunt u een beroep doen op thuiszorg. U sluit hiervoor een woonzorgabonnement af. Op basis van dit abonnement kunt u in nood een beroep doen op zorg vanuit het woonzorgcentrum. Het team van thuiszorgmedewerkers van WZH levert thuiszorg. Zo bent u verzekerd van goede zorg en woont u lekker thuis.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de Garantwoningen van WZH Leilinde of wilt u een rondleiding?
Bel onze klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier garantwoningen in.