WZH Carel van den Oever

Schrijnwerkersgaarde 3, 2542 TP Den Haag
print deze pagina

WZH is blij u te kunnen informeren dat, in vervolg op de persconferentie van 19 mei jl., deze locatie weer is opengesteld voor bezoek.

Uiteraard kan bezoek alleen plaatsvinden onder bepaalde voorwaarden. WZH heeft op basis van zorgvuldige afspraken en conform de richtlijnen en voorwaarden van respectievelijk het RIVM en de Rijksoverheid een bezoekregeling opgesteld. Om de kans op nieuwe besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk de bezoekregeling na te leven. Deze bezoekregeling vindt u hier.

Omdat bezoek alleen is toegestaan bij locaties waar de afgelopen 14 dagen geen COVID-19 besmetting is geweest, vragen wij u voor uw bezoek de actuele informatie hierover te raadplegen. Dit voorkomt teleurstelling wanneer een locatie door een COVID-19 besmetting toch moest sluiten en u voor een dichte deur staat.

Meer informatie over het openstellen van onze locaties voor bezoek leest u in dit nieuwsbericht.


WZH Carel van den Oever biedt een veilige en beschermde woonomgeving waar wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op verschillende manieren wonen, zoals: kleinschalig wonen in groepsverband met dementie, wonen met somatische zorg of zelfstandig wonen in één van de garantwoningen.

De woningen

De woningen van WZH Carel van den Oever liggen in het stadsdeel Escamp, een rustige woonwijk met veel groen. Winkelcentrum Ambachtsgaarde is een kwartiertje lopen van uw woning. U kunt het winkelcentrum ook met het openbaar bereiken. Met de bus en tram kunt u alle kanten uit, ook naar het centrum van Den Haag, Wateringen of het strand van Kijkduin.

Dagactiviteiten

Bij WZH Carel van de Oever worden diverse dagactiviteiten georganiseerd. De Louis Armstrongzaal in WZH Carel van den Oever is multifunctioneel. De zaal dient als restaurant, café, theater en er vinden regelmatig recreatieve activiteiten plaats, zoals biljarten, kaarten en koersbal. Ook biedt WZH Carel van den Oever een compleet programma voor mensen met beginnende geheugenproblemen.

Tevreden cliënten

Iedere twee jaar vraagt WZH haar bewoners of hun vertegenwoordigers naar hun ervaringen met de zorg van WHZ Carel van den Oever. WZH wil weten wat zij belangrijk vinden, wat ze missen, welke zaken voor verbetering vatbaar zijn.