Vacatures voor vrijwilligers

WZH is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heeft u een hobby die u graag deelt met anderen of wilt u graag uw ervaringen vrijwillig inzetten? De profielen hieronder geven u een beknopte indruk van wat er allemaal te doen is bij WZH.

WZH Activiteitenbank

Wilt u iets voor een ander betekenen? Als vrijwilliger kunt u individuele wensen van onze cliënten vervullen. Vertel ons uw talent/aanbod en wij koppelen deze aan een wens van een cliënt. Hierdoor ontstaat er een perfecte match!

Studenten van ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool (social work) die invulling aan hun buitenuren/praktijkervaring willen geven binnen WZH kunnen zich aanmelden via onderstaande contactgegevens.

Interesse?

U kunt contact opnemen met de Activiteitenbank via het Servicepunt van WZH Sammersbrug door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huiskamer vrijwilliger

U heeft oog voor een gezellige omgeving, dekt fluitend de tafel en draait uw hand niet om voor het creëren van een huiselijke sfeer in de huiskamers van onze bewoners. U pakt net even die werkzaamheden op die voor hen van groot belang zijn.

Beweegactiviteiten

U houdt van de buitenlucht en bent graag in beweging! Vindt u het gezellig om samen met iemand anders te wandelen of een tochtje te maken op een duo-fiets? Of sport en beweegt u liever binnen? Ook dat kan! Samen met onze cliënten bewegen wij op muziek, met de Nintendo Wii of doen wij andere beweegspelen.

Creatief

U vindt het heerlijk om te knutselen, haken, schilderen of om spelletjes te doen. U houdt van gezelligheid en vindt het leuk om anderen te helpen bij hun creatieve werk.

Koken

Staat u graag in de keuken en vindt u het fijn om anderen in de watten te leggen met uw kookkunsten? Onze bewoners proeven graag mee!

Groene Vingers

Groeien dankzij u de bloemen en planten mooier? Vindt u het leuk om samen te tuinieren of om bloemstukjes te maken? Onze cliënten genieten enorm van de natuur binnen en buiten en zij zoeken een maatje om deze passie mee te delen.

Muzikaal

U bent een echte muziekliefhebber. U kent veel artiesten en nummers en draait het liefst de hele dag door muziek. Onze bewoners genieten graag met u mee!

Geheugensteuntje

Houdt u van taal, een spelletje of een puzzel? Bent u een sfeermaker en vindt u het leuk om anderen te helpen? Dan bent u het ‘steuntje’ dat wij zoeken om het geheugen van onze cliënten fit te houden!

Gastheer/-vrouw

Maakt u het anderen graag naar hun zin? Bent u vriendelijk, attent en behulpzaam? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in onze dagactiviteiten- en ontmoetingscentra.

Gespreksmaatje

U bent er graag voor een ander. Onder het genot van een kop koffie of thee praat u even bij. Dit kan over de dagelijkse dingen gaan, maar ook over diepgaande onderwerpen. U biedt een luisterend oor.

Techneut

U bent handig en technisch. In uw vrije tijd bent u het liefst bezig met allerlei verschillende klussen. Van het vervangen van een lamp tot het verhelpen van een storing.

Thuismaatje

Kunt u goed naar anderen luisteren en wilt u iets betekenen voor ouderen met dementie of lichamelijke problemen die nog thuis wonen? Help onze cliënten met het ondersteunen van hun dagstructuur, het onderhouden van sociale contacten en biedt een luisterend oor.

Vrijwilligers in de wijk

Heeft u nog een gaatje in uw agenda om te gaan wandelen, een uitstapje te maken, gezellig een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen met onze thuiswonende cliënten? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een maatje willen zijn voor onze cliënten in de wijk!

Interesse! 

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij één van onze woonzorgcentra? Of wilt u vrijblijvend bespreken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Werving & Selectie via 070 - 756 10 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook direct uw vraag stellen via dit formulier.

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden