Skip to main content

Vacatures voor vrijwilligers

WZH is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij een hobby die je graag deelt met anderen of wil je graag jouw ervaringen vrijwillig inzetten? De profielen hieronder geven je een beknopte indruk van wat er allemaal te doen is bij WZH.

WZH Activiteitenbank

Wil je iets voor een ander betekenen? Als vrijwilliger kan je individuele wensen van onze cliënten vervullen. Vertel ons jouw talent/aanbod en wij koppelen deze aan een wens van een cliënt. Hierdoor ontstaat er een perfecte match!

Studenten van ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool (social work) die invulling aan hun buitenuren/praktijkervaring willen geven binnen WZH, kunnen zich aanmelden via onderstaande contactgegevens.

Interesse?

Neem contact op met de Activiteitenbank via het Servicepunt van WZH Sammersbrug door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huiskamer vrijwilliger

Je hebt oog voor een gezellige omgeving, dekt fluitend de tafel en draait je hand niet om voor het creëren van een huiselijke sfeer in de huiskamers van onze bewoners. Je pakt net even die werkzaamheden op die voor hen van groot belang zijn.

Beweegactiviteiten

Je houdt van de buitenlucht en bent graag in beweging! Vind je het gezellig om samen met iemand anders te wandelen of een tochtje te maken op een duo-fiets? Of sport en beweeg je liever binnen? Ook dat kan! Samen met onze cliënten bewegen wij op muziek, met de Nintendo Wii of doen wij andere beweegspelen.

Creatief

Je vindt het heerlijk om te knutselen, haken, schilderen of om spelletjes te doen. Je houdt van gezelligheid en vindt het leuk om anderen te helpen bij hun creatieve werk.

Koken

Sta je graag in de keuken en vind je het fijn om anderen in de watten te leggen met jouw kookkunsten? Onze bewoners proeven graag mee!

Groene Vingers

Groeien dankzij jou de bloemen en planten mooier? Vind je het leuk om samen te tuinieren of om bloemstukjes te maken? Onze cliënten genieten enorm van de natuur binnen en buiten en zij zoeken een maatje om deze passie mee te delen.

Muzikaal

Je bent een echte muziekliefhebber. Je kent veel artiesten en nummers en draait het liefst de hele dag door muziek. Onze bewoners genieten graag met jou mee!

Geheugensteuntje

Hou je van taal, een spelletje of een puzzel? Ben je een sfeermaker en vind je het leuk om anderen te helpen? Dan ben jij het ‘steuntje’ dat wij zoeken om het geheugen van onze cliënten fit te houden!

Gastheer/-vrouw

Maak jij het anderen graag naar hun zin? Ben jij vriendelijk, attent en behulpzaam? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken in onze dagactiviteiten- en ontmoetingscentra.

Gespreksmaatje

Je bent er graag voor een ander. Onder het genot van een kop koffie of thee praat je even bij. Dit kan over de dagelijkse dingen gaan, maar ook over diepgaande onderwerpen. Je biedt een luisterend oor.

Techneut

Je bent handig en technisch. In je vrije tijd ben je het liefst bezig met allerlei verschillende klussen. Van het vervangen van een lamp tot het verhelpen van een storing.

Thuismaatje

Kun je goed naar anderen luisteren en wil je iets betekenen voor ouderen met dementie of lichamelijke problemen die nog thuis wonen? Help onze cliënten met het ondersteunen van hun dagstructuur, het onderhouden van sociale contacten en biedt een luisterend oor.

Vrijwilligers in de wijk

Heb je nog een gaatje in jouw agenda om te gaan wandelen, een uitstapje te maken, gezellig een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen met onze thuiswonende cliënten? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een maatje willen zijn voor onze cliënten in de wijk!

Interesse! 

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij één van onze woonzorgcentra? Of wil je vrijblijvend bespreken wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Werving & Selectie via 070 - 756 10 30 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt ook direct jouw vraag stellen via dit formulier.