Doe mee aan onze activiteiten!

Bewegen, gedichten lezen, een spelletje doen, cupcakes bakken of gewoon samen een kopje koffie drinken: het kan allemaal bij WZH Oosterheem.

Dagelijks kunt u meedoen aan verschillende activiteiten, georganiseerd en begeleid in de huiskamers of in het Kooktheater.

Samen activiteiten doen

Iedere huiskamer heeft een Activiteitenbox vol met leuke spullen. U kunt samen met medewerkers, familie, vrienden en vrijwilligers activiteiten doen. Deze kunnen verschillen van handwerken tot muziek en bewegen. De box bevat onder andere spelletjes, maar ook spullen voor schilderen en tekenen, tips over hoe u kunt bewegen en tips voor uitstapjes.

Sommige spullen zitten niet in de box zelf, maar kan de medewerker voor u pakken uit de voorraadkast. Daarnaast is er voor elke woongroep een activiteitenschema opgesteld. De maaltijd is hier een centraal onderdeel van. Per woongroep wordt er gericht gekeken naar wat er bij de cliënten past.

Dagactiviteiten

Woont u niet in WZH Oosterheem, maar wilt u wel deelnemen aan activiteiten? Dat kan! Lees meer over dagbesteding in het Dagactiviteitencentrum en Ontmoetingshuis van WZH Oosterheem.