Skip to main content

Cliëntportaal

WZH vindt het belangrijk om zelfstandigheid en het behoud van de eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te stimuleren. Een manier om hieraan bij te dragen is het bieden van de mogelijkheid om gebruik te maken van het WZH cliëntportaal.

Maakt u gebruik van thuiszorg of dagbesteding van WZH? Dan kunt u gratis toegang krijgen tot uw digitaal zorgdossier via het cliëntportaal Carenzorgt. In het cliëntportaal zijn alle partijen die zorg aan u verlenen met u en met elkaar verbonden. Denk aan uw wijkverpleegkundige, mantelzorger, huisarts en behandelaar. Iedereen kan elkaar informeren en even overleggen.

Uw zorgdossier inzien

U kan via het portaal zien wanneer de thuiszorgmedewerker langskomt en u leest gemakkelijk de rapportage van de wijkverpleegkundige.

Het WZH Cliëntportaal stelt u in staat om op ieder gewenst moment via een computer, laptop of tablet het zorgdossier in te zien. U bepaalt zelf op deze wijze het zorgdossier in wilt zien, het gebruik van het cliëntportaal is niet verplicht.

Vindt u deze manier van inzage in uw dossier niet prettig, beschikt u niet over een computer, laptop of tablet of wenst men geen gebruik te maken van het cliëntportaal, dan is de mogelijkheid er ook om het zorgdossier in te zien tijdens het verlenen van zorg, of het maken van een afspraak met uw wijkverpleegkundige.

Meer informatie over Carenzorgt ziet u in dit filmpje.

Aanvragen WZH Cliëntportaal

Wilt u gebruik maken van het WZH Cliëntportaal, vraag dan het aanmeldpakket aan.

Alleen een cliënt (of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger) kan toegang tot het portaal aanvragen.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over het cliëntportaal? U bereikt WZH Thuiszorg via de Klantbemiddeling Centraal 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. De wijkverpleegkundige neemt vervolgens contact met u op.