Skip to main content

WZH Personenalarmering

Het is prettig zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te wonen. Het kan echter voorkomen dat u hulp nodig heeft in geval van nood. Bijvoorbeeld als u valt of onverwacht medische zorg nodig heeft. Met personenalarmering van WZH kunt u altijd hulp inroepen.

Met één druk op de knop heeft u direct contact met de alarmcentrale. Die regelt dat een familielid, zorgmedewerker, huisarts of ambulance naar u toekomt. De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dat geeft een geruststellend gevoel.

"Als het nodig is, druk ik op de knop van mijn alarmketting en vraag ik om hulp. Deze mogelijkheid geeft mij een veilig en gerustgesteld gevoel."

Woont u in de gemeente Leidschendam-Voorburg en heeft u nog geen personenalarmering dan kunt u WZH personenalarmering afsluiten.

Woont u in de gemeente Den Haag? Dan kunt u WZH Personenalarmering afsluiten alleen wanneer u woonachtig bent in de Garantwoningen van WZH HogeVeld, WZH Leilinde, WZH Carel van den Oever, Garantwoningen Zilverlinde of de Garantwoningen aan de Polanenhof naast WZH Waterhof.

Bent u niet in zorg en wilt u gebruik maken van personenalarmering? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bent u wel in zorg, dan kunt u contact opnemen met de zorgregisseur.

Heeft u vragen? Neem contact op met Klantbemiddeling Centraal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Wilt u meer informatie over WZH Personenalarmering en het aanvragen van een abonnement? Of bent u benieuwd of wij personenalarmering bij u in de wijk leveren? Neem dan contact op met de WZH Klantbemiddeling Centraal via telefoonnummer: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg en beantwoorden uw vragen.