Skip to main content

WZH Nieuw Berkendael

Specialistische zorg

WZH Nieuw Berkendael is gespecialiseerd in de zorg en begeleiding van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en neurologische aandoeningen. Bij ons vindt u een plek waar u zichzelf kunt zijn en waar u zich snel thuis voelt.

Individuele benadering

Wij willen u helpen uw leven weer op te pakken. Hiervoor verdiepen we ons in uw achtergrond. Samen met u en uw familie proberen we erachter te komen wat voor leven u voorheen had. Daar willen we zoveel mogelijk op aansluiten. Hierbij gaan we voor het hoogst haalbare.

Wij leveren de zorg die nodig is, maar de manier waarop hangt af van uw levensstijl. Wij helpen bijvoorbeeld bij het opstaan, wassen en aankleden. Dit kan om 8 uur ‘s ochtends, maar misschien slaapt u liever uit. Dat kan natuurlijk ook. Deze individuele benadering geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor het aanbod van activiteiten, ontspanning en dagbesteding in ons Dagactiviteitencentrum.

Wij bieden een kansrijke omgeving die uitnodigt, maar tot niets verplicht. U maakt uw eigen keuzes. WZH Nieuw Berkendael ondersteunt en begeleidt waar nodig bij het maken van deze keuzes.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Nieuw Berkendael of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.