Waardering voor mantelzorgers

Mensen die voor een ander zorgen zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Zoetermeer zetten mantelzorgers daarom graag in het zonnetje.

Den Haag 

De gemeente Den Haag is blij met iedereen die voor een familielid, vriend of buurman zorgt. Zorgt u al langer dan 3 maanden minimaal 8 uur per week voor iemand die woont in Den Haag? Dan biedt de gemeente Den Haag u een Pluim aan: een tegoed ter waarde van ruim 100 euro dat u in de webwinkel www.pluimen.nl kunt besteden aan belevenissen of producten. En op veler verzoek kunt u nu ook kiezen voor een tegoedbon voor een winkel bij u in de buurt, zoals uw favoriete bakker, slager of supermarkt. U kunt voor het aanvragen terecht op de website: https://denhaagmantelzorg.nl/kadootje/ of bellen met het Serviceteam: 070 – 302 44 19.

Leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers die zorgen voor iemand in onze gemeente dan ook graag in het zonnetje. Dus iedereen die onbetaald zorgt voor (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden, vrienden of buren. U kunt zich tot en met 13 november 2022 aanmelden voor de mantelzorgwaardering via www.lv.nl/mantelzorgwaardering. U ontvangt dan in december 2022 per post een cadeaubon. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering is dat u als mantelzorger zorgt voor iemand die in Leidschendam-Voorburg woont. Meer informatie vindt u op: https://www.mantelzorglv.nl. U kunt ook bellen met: 070 205 70 00.

Zoetermeer 

Mantelzorgers die zorgen voor een inwoner van Zoetermeer, komen ook in aanmerking voor de mantelzorgwaardering van de gemeente. Het aanvragen van de mantelzorgwaardering 2022 kan tot en met 10 november 2022. In 2022 bestaat de mantelzorgwaardering uit een éénmalige financiële waardering van € 200 en een feestelijke Dag van de Mantelzorg in november 2022.U moet zich hiervoor wel registreren als mantelzorger via de website: https://zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl.

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden