Skip to main content

WZH Het Anker

Specialistische zorg

Wanneer u een chronische lichamelijke aandoening heeft, bent u bij WZH Het Anker 24 uur per dag verzekerd van de juiste, specialistische zorg. Samen met u kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Hoe actiever u kunt blijven, hoe gezonder u zich voelt.

Belangrijk is dat u zich thuis en veilig voelt in uw nieuwe appartement. U richt uw appartement in zoals u dat wilt, met uw eigen meubels, foto's en spullen om u heen. Wij zorgen voor gordijnen, een bed, nachtkastje, linnenkast en kluisje. U heeft een eigen badkamer met douche en toilet.

wzh het anker inloopavonden

In beweging

​U heeft alle ruimte om te bewegen in en om uw appartement, ook wanneer u een scootmobiel of rolstoel heeft. In de Brasserie kunt u meedoen met verschillende activiteiten. Verder kunt u in de Brasserie heerlijk uiteten. Wij serveren dagelijks verse maaltijden in buffetvorm.

Multidisciplinair behandelteam

WZH heeft een multidisciplinair behandelteam dat passende specialistische zorg biedt. Bekijk het multidisciplinaire team van specialisten.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de zorg van WZH Het Anker of wilt u een rondleiding? Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.