Skip to main content

Pluswonen Polanenhof (NAH)

Pluswonen Polanenhof is voor volwassenen tussen 18 en 65 jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Bij Pluswonen Polanenhof heeft u een eigen driekamerappartement en alle zorg, behandelingen en begeleiding die u nodig heeft om zo zelfstandig als mogelijk te kunnen leven.

De driekamerappartementen liggen naast elkaar en zijn geschikt voor het gebruik van een rolstoel en/of andere hulpmiddelen. Pluswonen Polanenhof biedt een open woonomgeving, waarbinnen u zich met individuele en specifieke ondersteuning vrij kunt bewegen. Kortom: een zoveel als mogelijk normale leefomgeving die u zelf kunt vormgeven. U kunt zelf voor uw maaltijden zorgen of we kunnen ze voor u aan huis bezorgen.

Ondersteuning, begeleiding en verzorging

De ondersteuning, begeleiding en verzorging is per persoon verschillend. Deze is er altijd op gericht dat u zichzelf zoveel mogelijk kunt ontplooien. Alles wat u in het dagelijks leven nog zelf kunt doen, kunt u ook zoveel mogelijk zelf blijven doen. Bij ons leert u omgaan met uw beperkingen. We proberen vooruitgang te boeken en achteruitgang te voorkomen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u ook gebruikmaken van de dagbesteding. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis en kan individueel zijn of met andere cliënten. Waar nodig krijgt u, op verwijzing van de arts, ondersteuning van deskundigen zoals een fysiotherapeut en psychiater. Samen met u en uw mantelzorgers kijken we wat u zelf kunt en wilt, en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Het kantoor van de begeleiders van Pluswonen is gevestigd in het gebouw van WZH De Strijp. De begeleiding is altijd bereikbaar via de telefoon en er is een alarmsysteem waarmee de begeleiding gewaarschuwd kan worden.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over Pluswonen Polanenhof van WZH?

Bel onze Klantbemiddeling Centraal: 070 - 756 16 00 of vul het contactformulier in.