WZH Hoge Veld

Nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit WZH Hoge Veld? Dan kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief voor mantelzorgers of de nieuwsbrief ophalen bij het Servicepunt van WZH Hoge Veld.

WZH verspreidt twee soorten nieuwsbrieven; een papieren nieuwsbrief voor cliënten en een digitale nieuwsbrief voor mantelzorgers.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Eerste contactpersonen, van cliënten met dementie, worden automatisch aangemeld voor de digitale nieuwsbrief, tenzij er geen mailadres bij ons bekend is. Daarnaast kunnen familieleden, vrienden of geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrieven vindt u onder andere het laatste nieuws over woonzorgcentrum WZH Hoge Veld, maandelijkse activiteiten, tips en interviews. De nieuwsbrief voor cliënten wordt persoonlijk overhandigd aan cliënten en/of is op te vragen bij het Servicepunt van WZH Hoge Veld.

Ideeën

Heeft u zelf een idee voor een artikel? Of mist u bepaalde onderwerpen in de nieuwsbrief? Mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ander e-mailadres

Heeft u zich ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief en bent u van e-mailadres gewisseld? U kunt deze wijziging aan ons doorgeven.

Klik hier voor het doorgeven van uw gewijzigde e-mailadres

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden