Tweepersoons appartementen

24 mei 2016

Uniek in WZH Leilinde en WZH Rustoord zijn de tweepersoons appartementen voor ouderen met dementie en ouderen die somatische zorg nodig hebben. Bent u getrouwd en heeft u beiden een passende verblijfsindicatie?

Dan is een tweepersoons appartement op een van onze woongroepen wellicht iets voor u. Er zijn in totaal tien tweepersoons appartementen voor ouderen met dementie en/of somatische problemen, verspreid over WZH Leilinde en WZH Rustoord. Hier kunt u als echtpaar samenwonen. Woont u graag samen met uw broer, zus, vriend of vriendin? Wanneer u beiden een passende verblijfsindicatie heeft is ook dit mogelijk.

Alle tweepersoons appartementen bieden u veel bewegingsvrijheid en voldoende privacy. Zo blijft het mogelijk om op elk gewenst moment bij elkaar te zijn of samen activiteiten te ondernemen.

WZH Leilinde Harriet Freeserhof

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de tweepersoons appartementen? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met WZH Klantbemiddeling Centraal.

WZH Leilinde

WZH Leilinde is een modern woonzorgcentrum in het hart van Den Haag-Leidschenveen. Op loopafstand van het winkelcentrum en het openbaar vervoer. In dit ruime en gezellige woonzorgcentrum valt veel te beleven. Doe mee aan leuke workshops en activiteiten of drink samen een lekkere cappuccino in de ruime coffeecorner.

WZH Rustoord

WZH Rustoord ligt tegenover WZH Leilinde, midden in Den Haag-Leidschenveen. WZH Rustoord heeft een rustige uitstraling, maar bruist van binnen! In dit huiselijke en gezellige woonzorgcentrum valt veel te beleven. De warme sfeer en hoge betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Deel dit artikel

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden