WZH Schoorwijck

Mantelzorgcafé MOM

Zorgen voor een partner, familielid, vriend of vriendin met een zorgbehoefte of geheugenproblemen is bijzonder intensief en veeleisend. Als mantelzorger krijgt u dagelijks te maken met allerlei praktische en emotionele vragen.

Vanuit de praktijk blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers (MOM) is een initiatief van Stichting Woej, Florence en WZH. Doel van dit initiatief is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam - Voorburg en het delen van kennis.

Mantelzorgcafé

Voor iedereen die op zoek is naar praktische tips, een luisterend oor of ervaringen met andere mantelzorgers wil delen, organiseert MOM een gezellig mantelzorgcafé. Op een informele manier kunt u hier vrijblijvend andere mantelzorgers ontmoeten en krijgt u informatie en advies van deskundige, professionele zorgverleners.

Speciale thema’s

Tijdens het mantelzorgcafé worden verschillende thema’s behandeld die specifiek van toepassing zijn voor mantelzorgers. U kunt zelf ook thema’s aandragen die u graag zou willen bespreken.

image004

Volg MOM Mantelzorgcafé ook op Facebook.

Tijd: 19.30 tot ca. 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur

Locatie: Wijkvereniging Damsigt – Duivesteijnstraat 22, 2272AN Voorburg

Heeft u nog vragen?

Heeft u aanvullende vragen of behoefte aan persoonlijk advies op basis van uw thuissituatie? Kom ook naar het mantelzorgcafé of neem contact op met Judith Oskamp van Ontmoetingscentrum WZH Schoorwijck. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Telefoonnummer: 070 - 756 23 00.

Onze woonzorgcentra
Inschrijven nieuwsbrief

© WoonZorgcentra Haaglanden