print deze pagina

Garantwoningen huren

Bent u op zoek naar een mooie huurwoning in Den Haag of Leidschendam-Voorburg, waar u zelfstandig, in een leuke buurt, met goede service en zorg veilig kunt wonen? Kies dan voor een garantwoning van WZH.

Service en gemak

In de garantwoning woont u zelfstandig en veilig met onze thuiszorg en servicediensten. U huurt het appartement en betaalt voor uw woonlasten en levensonderhoud. In de woningen zijn voorzieningen getroffen waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunt blijven wonen.

Zorg aan huis

Het thuiszorgteam van WZH levert thuiszorg. Professionals, zoals de wijkverpleegkundige en behandelaren, staan voor u klaar. Samen kijken we naar wat u zelf kunt, waar uw familie en mantelzorgers u mee helpen en waar ons thuiszorgteam u bij kan ondersteunen.

Garantwoningen vindt u bij:

WZH Hoge Veld
WZH Waterhof
WZH Leilinde
WZH Transvaal
WZH Schoorwijck - De Rietsangh
WZH De Sonneruyter - Nieuw Heeswijk
WZH Het Anker - Margrietflat en Meerpaal
Groepswonen voor Nederlandse Indische Ouderen
Zilverlinde (vanaf 1 nov ’19)

Het aanbod garantwoningen van WZH De Sonneruyter vindt u ook op Woonz.nl.

Personenalarmering

Woont u in een garantwoning van WZH? Dan kunt u WZH Personenalarmering afsluiten. Meer informatie hierover vindt u op WZH Personenalarmering.

Contact en informatie

Wilt u meer informatie over de huurwoningen van WZH? Bel onze klantenservice: 070-756 1600 of vul het contactformulier garantwoningen in. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een garantwoning vragen wij u altijd een inkomstenverklaring (voorheen een IB60 formulier) te overleggen.