print deze pagina

WZH Cliëntportaal

Maakt u gebruik van de thuiszorg van WZH of woont u, of een van uw naasten, in een van onze woonzorgcentra, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het WZH Cliëntportaal.

Het cliëntportaal stelt u in staat om uw eigen zorgdossier of dat van uw naaste, in te kunnen zien middels een computer, laptop of tablet. U kunt zelf in het cliëntportaal aangeven wie u nog meer toegang wilt geven tot het portaal. U kunt ook aangeven welke delen (dossier, agenda, berichten en gegevens) iemand wel of juist niet in mag zien. Om een indruk te krijgen van het cliëntportaal kunt u de folders 'algemene informatie WZH Cliëntportaal' en 'algemene informatie WZH Cliëntportaal voor thuiswonende cliënten' bekijken.

Aanvragen cliëntportaal

Wilt u gebruik maken van het WZH Cliëntportaal, vraag dan hier het aanmeldpakket aan. Alleen een cliënt (of zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger) kan toegang tot het portaal aanvragen.

Inloggen Cliëntportaal

Heeft u al toegang tot het WZH Cliëntportaal? 
Als u in een van de woonzorgcentra van WZH verblijft, dan kunt u hier inloggen in het WZH Cliëntportaal.

Inloggen Cliëntportaal Thuis

Woont u thuis en ontvangt u zorg van WZH? Dan kunt u hier inloggen voor het WZH Cliëntportaal Thuis.

Problemen met inloggen? Neem contact op met de helpdesk WZH Cliëntportaal via wzhclientportaal@wzh.nl. Vermeld uw naam en, indien van toepassing, van welke cliënt u de wettelijk vertegenwoordiger bent bij welk woonzorgcentrum. Vermeld ook uw klantnummer.