Neem deel aan onze activiteiten!

WZH Leilinde biedt haar cliënten veel verschillende activiteiten en verenigingen aan. Daarnaast organiseert WZH Leilinde regelmatig activiteiten voor mensen uit de wijk.

Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging Bewegen op maat. WZH Leilinde heeft een ruim aanbod aan activiteiten en verenigingen.

We hebben verschillende programma's:

Meer informatie

Voor meer informatie over de verenigingen en activiteiten kunt u contact opnemen met het team Welzijn via het Servicepunt: 070-7562600. Of download het programmaoverzicht afdelingsactiviteiten & verenigingen.

FIT & FUN: dagbesteding bij WZH

Woont u zelfstandig? Wilt u lekker actief blijven en leuke activiteiten doen om anderen te ontmoeten? Kom kennismaken met het vernieuwde FIT & FUN-dagbestedingsprogramma van WZH voor ouderen met en zonder een WMO-indicatie. Voor meer informatie over het ‘FIT & FUN’ programma en welke Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra bij u in de buurt liggen kunt u contact opnemen met de WZH Klantenservice: 070-7561600 of vul het contactformulier in.