Skip to main content

Maandelijks Mantelzorgcafé door Woej, Florence en WZH

5 september 2023

Elke maand organiseert Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers (MOM) een mantelzorgcafé. Een initiatief van Woej, Florence en WZH. 

Doel is het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg en het delen van kennis. Zorgen voor een partner, familielid of vriend is bijzonder intensief. Als mantelzorger krijgt u dagelijks te maken met allerlei praktische en emotionele vragen. Het blijkt dat er onder mantelzorgers behoefte is om andere mantelzorgers te ontmoeten, van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen.

Mantelzorgcafé

Voor iedereen die op zoek is naar praktische tips, een luisterend oor of ervaringen met andere mantelzorgers wil delen, organiseert MOM een gezellig mantelzorgcafé. Op een informele manier kunt u hier vrijblijvend andere mantelzorgers ontmoeten en krijgt u informatie en advies van deskundige, professionele zorgverleners.

Het bericht gaat onder de foto verder. 

WebRes 6893 FDF 230216

Thema’s

Tijdens het mantelzorgcafé worden verschillende thema’s behandeld die specifiek van toepassing zijn voor mantelzorgers. U kunt zelf ook thema’s aandragen die u graag zou willen bespreken.

Locatie en tijden Mantelzorgcafé

De locatie van de mantelzorgcafés is bij Stichting Woej, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. De tijden zijn van 12.30-14.00 uur. U kunt vanaf 12.00 uur binnenlopen.

Meer weten? Klik hier.

Deel dit artikel