Welkom

Gezellige huiskamers, een kooktheater, mooie tuinen, een bioscoop en uw eigen appartement dat u zelf kunt inrichten. WZH De Strijp is een levendige omgeving, waar u altijd zichzelf kunt zijn.

Als één van de weinige woonzorgcentra in de regio, is alles in verpleeghuis WZH De Strijp gelijkvloers. Hierdoor heeft u binnen een groot loopcircuit en kunt u volop bewegen. Ook hebben we een aantal prachtige tuinen zodat u lekker naar buiten kunt.

Combinatie van privacy en levendigheid

De privacy van uw eigen appartement combineert u met de gezelligheid van onze ontmoetingsruimtes en de gezamenlijke huiskamer van uw woongroep. Ook kunt u ervoor kiezen om een film te kijken in onze Bioscoop. In het Kooktheater vindt u de koffiecorner waar u een kopje koffie, soep of sap kunt nemen. Wilt u op internet of een e-mail sturen? Ook dat kan. In het hele pand is wifi aanwezig voor u en uw gasten.

Neem alvast een kijkje bij ons binnen in het Kooktheater met de panoramafoto en bekijk de locatiefoto's in de beeldslider. Wilt u een rondleiding? Maak een afspraak via onze Klantbmiddeling Centraal.