print deze pagina

Alzheimer Café Escamp

14 jun 2019

In het laatste Alzheimer Café van dit seizoen kunnen ervaringen gedeeld worden in een ronde tafel gesprek. Er zullen diverse deskundigen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerden, mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Dementie

Het Alzheimer Café is er voor iedereen die meer wil weten over dementie. Dementie, met als meest bekende vorm de ziekte van Alzheimer, is een ingrijpende aandoening. Het treft niet alleen degene die de ziekte krijgt, maar ook diens naasten. Goede informatie en uitwisseling van ervaringen geven steun. Het Alzheimer Café biedt deze ondersteuning. 

Lokaal ontmoetingspunt

Alzheimer Café Escamp is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. U bent van harte welkom elke derde woensdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) van 19.30 uur (deur open om 19.00 uur) tot 21.30 uur. Er is informatie verkrijgbaar over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Een deskundige geeft uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer met elke maand een ander thema. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Alzheimer Café Escamp, WZH Waterhof, Polanenhof 130, 2548 MC Den Haag