print deze pagina

Alzheimer Café Den Haag Centrum: Zingeving bij dementie

24 feb 2015

Hoe geef je dementie een plek? Dementie beïnvloedt niet alleen het leven van mensen met dementie, maar ook het leven van de mensen in de naaste omgeving.

Dementie

Tijdens het Alzheimer Café Den Haag Centrum van 10 maart bespreken we hoe je dementie een plek kunt geven. Mantelzorgers, mensen met dementie, professionals en andere geïnteresseerden zijn op 10 maart a.s. vanaf 19.00 uur van harte welkom bij de Riviervismarkt 2, Den Haag (in het pand van PEP, tegenover de Grote Kerk). De toegang is gratis

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Den Haag Centrum is een lokaal trefpunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Openingstijden

Het Alzheimer Café Den Haag Centrum (PEP, Riviervismarkt 2, Den Haag) is elke tweede dinsdag van de maand geopend (m.u.v. juli en augustus) van 19.30 uur (deur open om 19.00 uur) tot 21.30 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Met vragen belt u naar Context | Indigo preventie via 088 357 10 60.

Het Alzheimer Café Den Haag Centrum is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, WoonZorgcentra Haaglanden en de Parnassia Groep.