Skip to main content

WZH zoekt voorzitters van cliëntenraden

6 januari 2023

De cliëntenraden van WZH zijn heel waardevol voor de organisatie en haar bewoners en cliënten. Voor enkele van onze woonzorgcentra zoeken wij voorzitters.

Een andere blik op zaken, de belangen van bewoners voorop stellen en samen met de locatie een rol spelen in het leveren van de beste zorg. Heeft u familie bij WZH wonen, bent u geïnteresseerd in de ouderenzorg en wilt u een actieve bijdrage leveren aan de zorg voor onze bewoners en cliënten?

Word dan voorzitter van de cliëntenraad! Deelname aan de cliëntenraad is een laagdrempelige manier om te kunnen meedenken, meepraten, als klankbord te functioneren of nieuwe initiatieven te bedenken om samen te zorgen voor een optimale kwaliteit van leven van de bewoners.

Praat mee over de zorg van uw naasten

Op Praat mee over de zorg van uw naasten vindt u meer informatie over wat het betekent om voorzitter van een cliëntenraad te zijn en wat de cliëntenraad doet. Meer informatie over de functie van voorzitter en hoe u kunt solliciteren, staat beschreven in de vacature of neem contact op met team Werving & Selectie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 06-53 13 53 33.

Deel dit artikel