Skip to main content

WZH Waterhof verwelkomt 265 gasten aan de langste eettafel

10 oktober 2022

Na drie jaar afwezigheid mocht het weer: De langste eettafel bij WZH Waterhof in de week tegen eenzaamheid. Met een record van 265 gasten werd genoten van een heerlijke maaltijd. Het thema Italië was met de kleuren van de nationale vlag: groen, wit en rood in alles zichtbaar. Van menukaart, ballonnen tot de dienbladen.

De gasten werden verwelkomd met een heerlijk glaasje bubbels. Het menu was uiteraard ook Italiaans met als voorgerecht een knapperige Bruschetta tomato, hoofdgerecht Lasagna met Salade Caprese en stokbrooddippers. In de glazen vloeide natuurlijk Italiaanse rode wijn. Als dessertwas er een overheerlijke Tiramisu. Buon appetito!

De muzikale omlijsting werd verzorgd door een muzikant met Italiaanse medleys. De gasten genoten zichtbaar van spijs en dranken en van elkaar.

Vele tafelgesprekken leidden tot boeiende conversaties en hernieuwde kennismakingen tussen bewoners en familie en buurtbewoners. Ook een vertegenwoordiging van het Moerwijks Trefpunt was aanwezig en genoot enorm van deze maaltijd.

Dit jaar organiseerde WZH Waterhof dit voor de 11e keer. Met veel enthousiasme en inzet van medewerkers en vrijwilligers is het de bedoeling om volgend jaar weer een record te vestigen: namelijk die van de Langste Eettafel in Den Haag!

Deel dit artikel