Skip to main content

WZH Talentenjacht een groot succes bij de bewoners en medewerkers

12 april 2023

Twaalf bewoners van verschillende WZH-locaties hebben zich opgegeven en hun talenten gedeeld met medebewoners, medewerkers, vrijwilligers en naasten via WZH Televisie.

Alle deelnemers werden ingedeeld in de categorieën: muziek, beeldende kunst, handwerk en bewegen.

Wie ben jij?

Bij WZH wonen en werken mensen met verschillende talenten. Door deze talenten laten zij zien wie zij zijn en wat ze met zich meebrengen. Het zijn bijzondere, leuke, mooie, creatieve, grappige, handige en ongekende talenten. De bewoners konden deze laten zien tijdens de WZH Talentenjacht.

Het bericht gaat onder de foto verder. 

WZH Talentenjacht bewoner mevrouw K.

De winnaars

Uiteraard zijn alle deelnemende en talentvolle bewoners voor ons absolute winnaars. De prijzen zijn gegaan naar een meneer van WZH De Strijp in de categorie muziek, een mevrouw van WZH Prinsenhof in de categorie dansen, nog een mevrouw van WZH Prinsenhof in de categorie handwerk, een meneer van WZH Bezuidenhout in de categorie bewegen en locatie WZH Oosterheem in de categorie beeldende kunst.

Alle winnaars ontvingen een prachtige beker en verse tulpen.

Het WZH Creatieteam heeft samen met bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers de afgelopen maanden hard gewerkt aan het in beeld brengen van diverse talenten van bewoners.

WZH Talentenjacht meneer C

Deel dit artikel