Skip to main content

WZH Prinsenhof viert 50-jarig bestaan

11 mei 2023

Met een feestelijk programma viert WZH Prinsenhof in Leidschendam het hele jaar door zijn 50-jarig bestaan.

Het jubileum is gestart met Circus in de Zorg. In de loop van het jaar kunnen bewoners, hun familie en (voormalige) medewerkers genieten van een tentoonstelling, een bingo, een reünie en een disco. Om deze mijlpaal luister bij te zetten is het thema van de festiviteiten de jaren zeventig.

Het jubileumjaar is geopend met ‘Circus in de Zorg’, waar bewoners, hun familie en medewerkers van konden genieten. Ook de kinderen en kleinkinderen van medewerkers waren welkom, wat een extra feestelijk tintje gaf. De bewoners en hun naasten hebben genoten van de spectaculaire show en de gezelligheid die deze met zich meebracht.

Het bericht gaat onder de foto verder. 
Clown tent

Naast Circus in de Zorg, organiseert WZH Prinsenhof een tentoonstelling genaamd ‘50 jaar Prinsenhof in beeld’. Deze tentoonstelling geeft een kijkje in de geschiedenis van het woonzorgcentrum en laat de veranderingen zien, die de afgelopen vijf decennia hebben plaatsgevonden. De tentoonstelling is toegankelijk voor bewoners, familie, cliënten, medewerkers en vrijwilligers en gedurende het hele jubileumjaar te bezichtigen.

Het bericht gaat onder de foto verder. WhatsApp Image 2023 05 11 at 16.42.50

De festiviteiten gaan het hele jaar door. Zo wordt een bingo georganiseerd in jaren zeventig thema. Ook staat er een reünie voor (voormalige) medewerkers op het programma, waarbij zij herinneringen kunnen ophalen en bijpraten met elkaar. Die wordt afgesloten met een jaren zeventig disco, waarbij de muziek uit die tijd uiteraard niet zal ontbreken.

‘Wij zijn ontzettend trots op wat WZH Prinsenhof in de afgelopen vijftig jaar heeft bereikt’, zegt  Richard Spraakman, Locatiemanager WZH Prinsenhof. ‘Het is fantastisch om te zien dat we nog steeds een belangrijke rol spelen in de zorg voor ouderen en mensen die revalideren in deze regio. Het jubileum is een mooie gelegenheid om stil te staan bij onze geschiedenis en onze prestaties. Maar vooral om te genieten van alle festiviteiten die we in het kader van ons 50-jarig bestaan organiseren.’

Deel dit artikel