Skip to main content

WZH aangesloten bij Vereniging Gezondheidsregio Zoetermeer

15 november 2022

WZH heeft zich deze maand aangesloten bij de Vereniging Gezondheidsregio Zoetermeer. Deze in 2021 opgerichte vereniging heeft als doel om gezamenlijk verbeteringen voor zorg en welzijn in de regio op te pakken. De Vereniging levert zelf geen zorg of welzijn, dat blijft de verantwoordelijkheid van de afzonderlijke zorg- en welzijnsaanbieders.

Intensieve samenwerking

Zorg en welzijn moeten beter op elkaar aansluiten. Dat vraagt om een intensieve samenwerking in de regio. Om dat te bereiken maken we afspraken over het voorkomen, verplaatsen en vervangen van zorg. We werken aan en investeren in de zorg en het welzijn van mensen die dat nodig hebben. Het is deze intrinsieke drive die we ook graag willen inzetten om de gezondheid, zorg en welzijn van de inwoners van de regio Zoetermeer beter te maken. Dat we het belang van de zorgvrager en van de inwoners in gezamenlijkheid voorop stellen en van daaruit samen optrekken. Vanuit openheid en transparantie, waarbij het echte verhaal op tafel moet liggen.

Met de aansluiting bij dit platform wil WZH graag bijdragen aan een gezonde regio Zoetermeer en zorg en welzijn voor iedereen toegankelijk en betaalbaar houden.

Deel dit artikel