Skip to main content

Samenwerking WZH Prinsenhof met programma ‘Sterk voor Noord’

14 juni 2023

WZH Prinsenhof is verheugd om samen te werken in het programma ‘Sterk voor Noord’ van Leidschendam-Noord. Een mooi initiatief, dat tot doel heeft om de lokale buurt te versterken en te ondersteunen.

Samen streven we naar een sterke en ondersteunende gemeenschap, waarin we de behoeften van de bewoners en de lokale gemeenschap centraal stellen. Het programma biedt diverse activiteiten en diensten aan, gericht op het bevorderen van gezondheid, welzijn en verbondenheid.

Locatiemanager WZH Prinsenhof Richard Spraakman slaat graag een brug tussen jonge mensen en ouderen. Richard: "Als je jonge mensen vaker in contact brengt met ouderen, krijg je fijne energie. Daar knapt iedereen van op!"

Kracht van samenwerken
Als woonzorgcentrum zetten wij ons in voor de hoogste kwaliteit van leven en welzijn van de bewoners. We geloven in de kracht van samenwerking en hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met lokale partners.

Diana van de Meer, vrijwilligerscoördinator bij WZH Prinsenhof: ‘’Wij hebben allerlei leuke vrijwilligersbanen bij WZH. We helpen leerlingen van de middelbare school aan een maatschappelijke stage. En ons vrijwilligerswerk kan mensen extra uitdaging en plezier geven. Soms is vrijwilligerswerk een kans om Nederlands te leren of zelfs een opstapje naar een betaalde baan. We hebben werk voor vrijwilligers van alle leeftijden. Van 16-jarige enthousiastelingen tot ervaren senioren: iedereen is welkom en er is voor eenieder iets leuks te doen!”

Meer weten over Sterk voor Noord?
Neem een kijkje op de website: 
https://www.sterkvoornoord.nl/partners/woonzorgcentra-haaglanden-wzh

Deel dit artikel