Skip to main content

NLdoet bij WZH

13 maart 2023

Maar liefst 60 studenten van ROC Mondriaan en vele andere vrijwilligers wilden graag vrijwilligerswerk doen dat ertoe doet.

Tijdens NLdoet staken zij op verschillende WZH locaties de handen uit de mouwen. Van het schilderen in Franse stijl, een feestelijke lentebingo, bloembakken vullen, schuren en lakken van tuintafels, bakken van pannenkoeken tot het planten van zaadjes in een kas.

Lieve vrijwilligers: reuze bedankt, jullie bijdragen waren zeer welkom!

Het bericht gaat onder de foto verder. 

De Strijp 1

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk bij WZH is onmisbaar en waardevol. Zowel voor de bewoners en cliënten als voor de medewerkers. Of je nu eenmalig, een aantal uur per week of per maand inzetbaar bent, jouw bijdrage is zeer welkom! Als vrijwilliger bij WZH maak je deel uit van een groot team van ruim 800 vrijwilligers, doe je ervaring op in de zorg en breng je iets positiefs in het leven van ouderen.

Ben je creatief, houd je van koken, heb je groene vingers of ben je liever in beweging? Wat jouw expertise of hobby ook is, wij zijn blij met jouw hulp! Wil je ook betekenisvol vrijwilligerswerk doen? Bel dan onze Relatiebeheerder Vrijwilligers, Conny van Dam op 06-22442139 voor meer informatie en de mogelijkheden.

Hoge Veld 2 copy

Deel dit artikel