Skip to main content

Mevrouw Van Ham 109 jaar

22 november 2022

Mevrouw Van Ham-Schoemaker, bewoonster van WZH Vliethof, is zondag 20 november 109 jaar geworden. In het bijzijn van familie, vrienden en de burgemeester was het een bijzonder feest.

Burgemeester Jules Bijl van de gemeente Leidschendam-Voorburg kwam haar persoonlijk feliciteren. Hij overhandigde mevrouw Van Ham een prachtige bos bloemen en een ingelijste ets met de vier belangrijke bakens van de gemeente. Daarna hebben ze onder het genot van koffie met taart gezellig met elkaar gesproken.

Mevrouw Van Ham is ruim drie jaar geleden verhuisd naar WZH Vliethof. Ze heeft er een eigen zit/slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer met nog een kleine tien medebewoners. Ze wordt er verzorgd door de medewerkers, die ze meer als familie ziet. ‘Het is gewoon een geweldige vrouw’, aldus huiskamerbegeleider Anneke. ‘Ze is elke week present bij de muziek en doet graag mee aan de activiteiten. Als ik vraag of ze koffie wil, antwoordt ze steevast: ‘ja, koffie met een koekje.’ ‘Het is een opgewekte vrouw met humor, ze klaagt nooit en is dankbaar voor alle aandacht en zorg die ze krijgt.’

Wij feliciteren mevrouw Van Ham en haar familie van harte met deze bijzondere leeftijd.

n.b. Nico Heemelaar van AD Haagsche Courant heeft in de editie van 21 november een artikel over de verjaardag van mevrouw Van Ham geschreven. Dit is de link naar de tekst.

Deel dit artikel